Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlik a menyasszonyrablás?
Kik rabolják el? Ki(k) keresi(k) meg? A menyasszony barátnői "melyik oldalnak segítenek"?
Csak szimplán felvetődött bennem a kérdés, sosem voltam még esküvőn és úgy tűik, mostanában nem is leszek, de ez érdekelne.
Tán nem Balmazújvárosiak vagytok? ott is 5 percig kellett dicsérni az anyóst a vőlegénynek. :)
Amúgy voltam már olyan esküvőn is amikor a vőlegény összetör egy poharat a menyasszony előtt és aztán felkapja és elviszi valahova... :D
Nálunk is az anyósos téma volt, bár én bp-i vagyok. :D
De jól mondja amúgy az első. :)
Sztem helytől függ. Van olyan helyszín, ahol nem nagyon lehet megoldani, hogy eldugják a menyasszonyt. Pl. múltkor egy pici általános iskolában tartották az esküvőt, ahol voltam, és az összes hely, ahova eldughatták volna, zárva volt (nyilván nem akarja senki, hogy ilyen-olyan esküvői vendégek, lehet, hogy nem is szomjasan bemenjenek a szertárba vagy igazgatói irodába :D)... vagy vihették volna ki a hidegbe. Szóval ott kb. stilizálva volt az egész. Tehát megfogták a menyasszonyt, maguk mögé állították, és játékpisztollyal lövöldöztek :D. Utána meg úgy válthatta ki a vőlegény a menyasszonyt, hogy több lány lába közül ki kell tapogatnia, hogy melyik láb az ő menyasszonyáé. Bekötött szemmel, persze, és hibás találat után innia kellett. De egy hibával sikerült :).
Ja, és a vőlegény barátai "rabolták" el, és rajtuk kívül senki sem nagyon volt egyik oldalon sem. Tehát nem segített senki sem a vőlegénynek.
De gondolom, másképp megy, ha tényleg van olyan hely, ahova el lehet dugni a menyasszonyt. Az engem is érdekelne, mármint hogy hol hogy keresik meg. Nyilván a vőlegény, de hideg-meleggel, kincskereséses jelekkel, vagy csak simán...
engem a fiú barátok felkaptam és vittek a legközelebbi kocsmába, míg a férjem figyelmét apámék elterelték:D
aztán férjem jött, hogy egy bontatlan!!!! fantával kiváltson, persze leszólták, hogy ennyi nem elég...
férjem ment vmi másért, azt a fiúk vittek a legközelebbi discoba...akik elraboltak, azok közül adott vki egy tippet, hova mentünk, akkor már whiskyvel jelent volna meg, de azt kint kellett hagynia...akkor már jöttek a lányok is vele :) a whiskyt visszafele megitták :)
Köszi a válaszokat! :-D
Nagyon jó történetek, remélem én is láthatok majd valamikor ilyet. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!