Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy zajlik a menyasszonyrablás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy zajlik a menyasszonyrablás?

Figyelt kérdés

Kik rabolják el? Ki(k) keresi(k) meg? A menyasszony barátnői "melyik oldalnak segítenek"?

Csak szimplán felvetődött bennem a kérdés, sosem voltam még esküvőn és úgy tűik, mostanában nem is leszek, de ez érdekelne.

2013. szept. 5. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy láttam, hogy általában fiú haverok rabolják el (legutóbb pl. talán a lány volt osztálytársfiúi rabolták el), és nem kell megkeresni, az elrablók maguktól jönnek váltságdíjat kérni. A múltkor pl. a vőlegénynek 5 percen keresztül kellett dicsérnie az anyósát.
2013. szept. 5. 13:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
1: Ugyanazon a lakodalmon voltunk? :D:D Ott is ugyanez volt :D
2013. szept. 5. 13:39
 3/9 anonim válasza:
100%

Tán nem Balmazújvárosiak vagytok? ott is 5 percig kellett dicsérni az anyóst a vőlegénynek. :)

Amúgy voltam már olyan esküvőn is amikor a vőlegény összetör egy poharat a menyasszony előtt és aztán felkapja és elviszi valahova... :D

2013. szept. 5. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is az anyósos téma volt, bár én bp-i vagyok. :D

De jól mondja amúgy az első. :)

2013. szept. 5. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sztem helytől függ. Van olyan helyszín, ahol nem nagyon lehet megoldani, hogy eldugják a menyasszonyt. Pl. múltkor egy pici általános iskolában tartották az esküvőt, ahol voltam, és az összes hely, ahova eldughatták volna, zárva volt (nyilván nem akarja senki, hogy ilyen-olyan esküvői vendégek, lehet, hogy nem is szomjasan bemenjenek a szertárba vagy igazgatói irodába :D)... vagy vihették volna ki a hidegbe. Szóval ott kb. stilizálva volt az egész. Tehát megfogták a menyasszonyt, maguk mögé állították, és játékpisztollyal lövöldöztek :D. Utána meg úgy válthatta ki a vőlegény a menyasszonyt, hogy több lány lába közül ki kell tapogatnia, hogy melyik láb az ő menyasszonyáé. Bekötött szemmel, persze, és hibás találat után innia kellett. De egy hibával sikerült :).

Ja, és a vőlegény barátai "rabolták" el, és rajtuk kívül senki sem nagyon volt egyik oldalon sem. Tehát nem segített senki sem a vőlegénynek.

De gondolom, másképp megy, ha tényleg van olyan hely, ahova el lehet dugni a menyasszonyt. Az engem is érdekelne, mármint hogy hol hogy keresik meg. Nyilván a vőlegény, de hideg-meleggel, kincskereséses jelekkel, vagy csak simán...

2013. szept. 5. 15:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok. Szerintem ez elég gyakori, hogy ezzel kell kiváltani a vőlegénynek a menyasszonyt. Mivel olyan életkorban vagyok, hogy az ismerőseim tömegesen házasodnak, volt szerencsém mostanában pár esküvőn részt venni, és ez a feladat legalább kétszer felmerült, bár az egyik esetben talán nem menyasszonyrabláskor.
2013. szept. 5. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

engem a fiú barátok felkaptam és vittek a legközelebbi kocsmába, míg a férjem figyelmét apámék elterelték:D

aztán férjem jött, hogy egy bontatlan!!!! fantával kiváltson, persze leszólták, hogy ennyi nem elég...

férjem ment vmi másért, azt a fiúk vittek a legközelebbi discoba...akik elraboltak, azok közül adott vki egy tippet, hova mentünk, akkor már whiskyvel jelent volna meg, de azt kint kellett hagynia...akkor már jöttek a lányok is vele :) a whiskyt visszafele megitták :)

2013. szept. 6. 08:55
 8/9 anonim ***** válasza:
84%
Ennyit arról, mennyivel komolyabb a házasodó ember, mint a "csak" együttélő :D
2013. szept. 8. 23:10
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :-D

Nagyon jó történetek, remélem én is láthatok majd valamikor ilyet. :-D

2013. szept. 12. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!