Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis esküvö - hogyan zajlik?
Testvéremnek sem volt nagy esküvője, 20-30-an lehettünk.
Egy kicsi, családias étterem lett lefoglalva.
Ertem, akkor kisebb éttermet kell nézni. (Haznal nem megoldhato sajnos.) Es meddig lehet ott maradni? Nem fognak kinézni minket onnan, ha mar tul vagyunk a vacsoran?
Zenét egyébként mindenképpen szeretnék, vacsora alatt vmi halk jazz félét a hatterben, utana meg lehet bulizosabb, csak a lényeg hogy ne ilyen lagzis legyen, amire kötelezö mindenkivel tancolni, mert én az eddigi lagzikon is, ahova meghivtak, inkabb csak beszélgettem. De azt se akarom, hogy zene nélküli "karot nyelt" program legyen. Aki szeretne, az tancoljon nyugodtan. Vagy ez igy tul egyedi lenne?
Nekünk éjfél után lett vége. Úgy is volt megbeszélve, hogy max. hajnal 2-ig leszünk.
2 fős zenekar volt. Jól sikerült.
A mienk igazán kicsi volt, mert összesen 10-en voltunk, a legszűkebb család. A szertartáson is. Utána elmentünk egy igazán elegáns, teljesen szeparált étterembe, ahol órákat beszélgettünk, nevetgéltünk, ettünk. Úgy volt megbeszélve, hogy addig a miénk a hely, amíg csak akarjuk (hivatalosan 6-tól éjfélig).
Utána pedig a barátokkal volt az ereszd el a hajam hajnalig egy szórakozóhelyen, ahol a miénk volt a különterem.
A tesóméknál semmilyen játék nem volt, leginkább csak beszélgettünk, de ez esküvő nélkül is szokott menni hajnalig.
Olyan este 10 után táncoltak páran, de én ezt kihagytam, mert alapvetően lakodalmas zene volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!