Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kis esküvö - hogyan zajlik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis esküvö - hogyan zajlik?

Figyelt kérdés
Egy 20-30 fös esküvöt hogyan lehetne emlékezetessé tenni? Arra gondoltam, a szertartasra meghivnank mindenkit kb. 100 embert, utana lehetne egy allofogadas (pogacsa, sütemény, üditö, pezsgö), aztan a szük csaladdal és néhany barattal folytatnank az ünneplést egy vacsora keretében. Nem szeretnék menyasszonyként egész este kötelezöen tancolni, inkabb beszélgetös jatékos estét kb. éjfélig, persze aki akar, az tancolhat. Semmiképp nem olyanra gondolok, hogy gyorsan megkajal mindenki és hazamegy, mert szeretném ha a két csalad is megismerné egymast (még nem talalkoztak). Ez szerintetek hogyan lenne megoldhato? Ennyi emberre nem lehet egy étteremben sem zartkörü rendezvényt tartani, pedig az fontos lenne, hogy ne legyen mas rajtunk kivül, esetleg egy dj-t is hivnank a helyszinre. Ti hogy csinaltatok?
2013. jún. 28. 15:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem dj-t ne hívj, ha beszélgetős estét akarsz, a zene elnyomná a beszédet. Szerintem egy kis étterem biztos van ahol zártkörűen lehettek. Háznál is meg lehetne csinálni, egy kis beszélgetős kerti party...vacsora után haza mentek és ott fojtatjátok, lenne ital meg valami nasi otthon.
2013. jún. 28. 15:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Testvéremnek sem volt nagy esküvője, 20-30-an lehettünk.

Egy kicsi, családias étterem lett lefoglalva.

2013. jún. 28. 15:45
 3/13 A kérdező kommentje:

Ertem, akkor kisebb éttermet kell nézni. (Haznal nem megoldhato sajnos.) Es meddig lehet ott maradni? Nem fognak kinézni minket onnan, ha mar tul vagyunk a vacsoran?

Zenét egyébként mindenképpen szeretnék, vacsora alatt vmi halk jazz félét a hatterben, utana meg lehet bulizosabb, csak a lényeg hogy ne ilyen lagzis legyen, amire kötelezö mindenkivel tancolni, mert én az eddigi lagzikon is, ahova meghivtak, inkabb csak beszélgettem. De azt se akarom, hogy zene nélküli "karot nyelt" program legyen. Aki szeretne, az tancoljon nyugodtan. Vagy ez igy tul egyedi lenne?

2013. jún. 28. 16:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk éjfél után lett vége. Úgy is volt megbeszélve, hogy max. hajnal 2-ig leszünk.

2 fős zenekar volt. Jól sikerült.

2013. jún. 28. 16:18
 5/13 A kérdező kommentje:
De jo, örülök, hogy mas is csinalt hasonlot! :) Leirnad lécci részletesen, hogy hogyan zajlott a vacsorat követö része? Hanyan voltatok? Milyen zene ment? Volt-e nyito tanc, menyasszonytanc, stb.? Végig tancoltatok, vagy voltak jatékok is? Hogy sikerült a befejezés? Mindenki elindult a végén magatol, vagy szolni kellett a vendégeknek, hogy vége a bulinak? Voltak masok is rajtatok kivül vagy kibéreltétek a helyet? Mennyibe került a vacsora, és az italfogyasztas? Minden érdekel! ;)
2013. jún. 28. 16:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A mienk igazán kicsi volt, mert összesen 10-en voltunk, a legszűkebb család. A szertartáson is. Utána elmentünk egy igazán elegáns, teljesen szeparált étterembe, ahol órákat beszélgettünk, nevetgéltünk, ettünk. Úgy volt megbeszélve, hogy addig a miénk a hely, amíg csak akarjuk (hivatalosan 6-tól éjfélig).

Utána pedig a barátokkal volt az ereszd el a hajam hajnalig egy szórakozóhelyen, ahol a miénk volt a különterem.

2013. jún. 28. 16:59
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Az étteremmel kell egyeztetni, hogy meddig lehettek. Igazából bármilyen étterembe mehettek, ahol van lehetőség foglalásra, mert az nekik majdnem mindegy, hogy 10-en vagy 70 használtok mondjuk egy 80 fős helyet, hiszen bérleti díjat számolnak fel a helyhasználatért, ami ugyanannyi. Ezért érdemes kisebb helyben gondolkodni. Az ismerősöméknél játékok voltak, meg képvetítés a családi eseményekről, az egyik rokon összeállított egy filmet, és mindkét család benne volt mindenféle vicces képekkel, főleg a párról voltak képek, persze. Volt olyan, hogy a násznép minden tagja kapott egy képeslapot egy dátummal, bélyeggel, felcímezve, amit az esküvő után a párnak el kellett küldenie, ráírva valami személyeset, jókívánságot. És azon a napon kellett postaládába dobni, amikor a dátum írta. Vagy volt olyan, hoyg a násznép együtt festett egy képet a párról, egy fénykép fel volt osztva négyzetekre, és mindenki lefesthetett egy kockát. Vagy ha vannak régi barátok, rokonok,akikkel sok a közös emlék lehet fényképeket nézni és arról megemlékezni. De volt olyan is, hogy a család készült emlékezete anekdotákkal a párnak. Sok ilyen ötlet van, érdemes utána járni, hogy mire kapható a rokonság, és milyenek a lehetőségek. Ilyen kevés embernél zenének szerintem elég egy laptop egy jó hangfallal, nem kell nagy zaj, hogy tényleg csak hangulati aláfestés legyen.
2013. jún. 28. 17:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A tesóméknál semmilyen játék nem volt, leginkább csak beszélgettünk, de ez esküvő nélkül is szokott menni hajnalig.

Olyan este 10 után táncoltak páran, de én ezt kihagytam, mert alapvetően lakodalmas zene volt.

2013. jún. 28. 17:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi 22-en voltunk gyerekekkel együtt.Nekünk az étterem egyik hátsó terme volt lefoglalva zártkörű rendezvénynek,az étterem többi részén nyitva voltak.2 pincér foglalkozott velünk.Mp3-ról ment a tene,amit mi állítottunk itthon össze.A vacsora alatt háttérzene szólt,a torta felvágás alatt másik 2 szám,kifejezetten erre,aztán pedig bulizósabb táncolósabb.3 kor volt a polgárink,f5 körül értünk az étterembe,nagyon közel a dunaparton volt egy kis fényképezés,6 körül volt a vacsi,aztán kis táncolás-beszélgetés.f10 körül mentünk haza.Mindenki tudta,hogy nem éjszakába nyúló ereszd el ha hajam lesz...Jól éreztük mi is és a többiek is.
2013. jún. 29. 13:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja,és mivel nem kellett bezárniuk miattunk,bérleti díj nem volt.
2013. jún. 29. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!