Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bemehetek a kölcsönzőbe, csak azért, hogy megkérdezzem, körülbelül mennyibe kerül a kölcsönzés?
Jövőre lesz az esküvőm, a pontos dátumot még nem tudjuk. A városban csak egy kölcsönző van, de az árairól már sokfélét hallottam. Két ismerősömtől kérdeztem a kölcsönzési árakat, az egyik azt mondta 30e körül vannak a ruhák, a másik 100e körüli árat mondott.
Nagyon furán veszi ki magát, ha csak bemegyek és megkérdezem? Mert próbálni még nem szeretnék, az még ráér. Csak tudni szeretném milyen árban gondolkodjunk.
Miért lenne fura? Érdeklődőkből lesznek a vásárlók, ezt minden eladó tudja!
Szép is lenne, ha nem lehetne érdeklődni, hanem egyből vásárolni kéne! Menj be bátran és érdeklődj!
Persze, hogy bemehetsz.:)
Amikor megkérdezik, hogy miben segíthetnek vagy mit szeretnél, akkor elmondod, hogy tervbe van véve az esküvő és hogy szeretnél érdeklődni a kölcsönzési árakról. Még nem aktuális, de azért már tájékozódsz.
Persze hogy bemehetsz,nem ásárlással kezdődik egy ruhapróba.
Én is először kinéztem a boltokat,elmentem mindbe,csak árakról tájékozódni.Így ki is esett jópár.amikor már volt dátum is,4 boltban próbáltam ruhákat,a negyedikben volt a tökéletes.De ehhez az első háromban is próbálni kellett,hogy lássam,ami fogason tetszik,rajtam már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!