Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Bemehetek a kölcsönzőbe, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bemehetek a kölcsönzőbe, csak azért, hogy megkérdezzem, körülbelül mennyibe kerül a kölcsönzés?

Figyelt kérdés

Jövőre lesz az esküvőm, a pontos dátumot még nem tudjuk. A városban csak egy kölcsönző van, de az árairól már sokfélét hallottam. Két ismerősömtől kérdeztem a kölcsönzési árakat, az egyik azt mondta 30e körül vannak a ruhák, a másik 100e körüli árat mondott.

Nagyon furán veszi ki magát, ha csak bemegyek és megkérdezem? Mert próbálni még nem szeretnék, az még ráér. Csak tudni szeretném milyen árban gondolkodjunk.

2013. szept. 2. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne fura? ez a dolguk :) de ne éreztesd velük,hogy nem akarsz most vásárolni, csak tájékozódni
2013. szept. 2. 18:13
 2/8 Kócos boszorkány ***** válasza:
100%

Miért lenne fura? Érdeklődőkből lesznek a vásárlók, ezt minden eladó tudja!

Szép is lenne, ha nem lehetne érdeklődni, hanem egyből vásárolni kéne! Menj be bátran és érdeklődj!

2013. szept. 2. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Persze, hogy bemehetsz.:)

Amikor megkérdezik, hogy miben segíthetnek vagy mit szeretnél, akkor elmondod, hogy tervbe van véve az esküvő és hogy szeretnél érdeklődni a kölcsönzési árakról. Még nem aktuális, de azért már tájékozódsz.

2013. szept. 2. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nyugodtan megkérdezheted! Én is bementem kb 2 hete az egyik kölcsönzőbe. Mondtam a hölgynek, hogy még nagyon a szervezkedés elején vagyunk (májusi esküvő), de szeretném tudni, hogy kb mennyiért lehet ruhát kölcsönözni. Mondtam neki, hogy tudom, hogy ez egy tág fogalom, és a határ a csillagos ég, de mégis mondjon egy kb árat. Mondta, hogy 100 ezer.
2013. szept. 2. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Ki tudja, még az is lehet, hogy meg tudják mondani, hogy mennyiért kölcsönöznek...
2013. szept. 2. 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj be és kérdezd meg, az a dolguk, hogy segítsenek. Esetleg mutatnak típusokat is árakkal és akkor már azt is tudni fogod, amilyen az ízlésednek megfelel az mennyi kb.
2013. szept. 3. 07:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Persze hogy bemehetsz,nem ásárlással kezdődik egy ruhapróba.

Én is először kinéztem a boltokat,elmentem mindbe,csak árakról tájékozódni.Így ki is esett jópár.amikor már volt dátum is,4 boltban próbáltam ruhákat,a negyedikben volt a tökéletes.De ehhez az első háromban is próbálni kellett,hogy lássam,ami fogason tetszik,rajtam már nem.

2013. szept. 3. 08:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Természetesen.
2013. szept. 3. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!