Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha esküvőre korlátlanba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha esküvőre korlátlanba kérjük ezeket: üdítők, ásványvíz, sör, bor, pálinka, jager, baileys, akkor ez 1 főre kb mennyi lenne?

Figyelt kérdés
A többi ital fogyasztàs alapjàn menne. De ezek amiket a legtöbben szeretnek nàlunk.
2013. aug. 31. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A korlátlan italfogyasztás nagyjából 1üveg/fő árra van kalkulálva plusz még rátesznek kicsit, szóval olyan 6-8ezer forintra jönne ki kb, de ez nagyban függ a szervező cégtől is, meg a vendéglistától is.. Pl ha jön 5 Józsibácsi akik alkoholisták és lazán lenyomnak 2 üveget is mert akkora a májuk akkor több lehet..
2013. aug. 31. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk 10 ezer körül volt,hasonló választékkal....

Volt aki kevésbé használta ki,volt aki jobban...

2013. aug. 31. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt nézed,a Baileys önmagában 3.800-4000 körül van (onnan tudom,hogy azt én is szeretem)
2013. aug. 31. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Barátom apjának esküvőjén úgy volt, hogy 300 000-et kellett fizetniük 20-25 főre az étterembe. Ebben benne volt a vacsora díja (3 fogás), a torta (a sütik nem, azt külön hozták), és pia mindenkinek, korlátlan fogyasztással. Nagyjából 12 000 forint volt fejenként, ebből legfeljebb 4-6 000 lehetett a kaja. A torta is kicsi volt, szóval 6-8 000 fejenként reális.
2013. aug. 31. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Atyaég milyen árak! Mi egy megyeszékhelyen Dél-Magyarországon 4500 at fizettünk MINDEN italra. Johnie Walker, Jim Beam, Ballantine’s, Baileys, Jägermaister, Tequila, Gordon's Gin, Smirnoff Vodka, Unicum (szilvás is), Vilmoskörte eredeti és mézes, Fütyülős párlatok egy csomó féle, borokból vagy 10 féle, csapolt és üveges és alkoholmentes sör, kávé, kapucsínó, rostosok, szénsavasok, ásványvizek... Az ásványvíz és a szénsavas kis üveges formában volt nem is ilyen kiöntős. És nem volt olyan, hogy valami elfogyott volna. Már csak 10-en voltunk, mikor megóhajtottam a Baileyst és futásban ment az egyik pincér egy új üvegért. Kapaszkodjatok, 4500 forintért... és kérni se kellet ha látták, hogy fogy a pohárból már kínálták is.
2013. szept. 3. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!