Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vélemény? Nektek hogy tetszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény? Nektek hogy tetszik?

Figyelt kérdés

Esküvőre ez lenne a menü:

Leves: Orja vagy tyúkhúsleves csigatésztával

Második fogás:

-csirkemell füstölt tarjával, sajttal töltve

-sertéskaraj roston gombás, hagymás, sonkás raguval baconnal borítva

-őszibarackos csirkemell

-rántott gomba

Köretek:

-párolt zöldség

-rizi-bizi

-steak burgonya

Savanyúság:

-káposztasaláta

-uborkasaláta

Éjféli menü:

-Marhapörkölt

Desszert:

-Csokiszökőkút friss gyümölcsökkel (ez még kérdőjeles lehet csak gyümik lesznek)

-Esküvői torta

2013. aug. 30. 14:10
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy tetszik. :)
2013. aug. 30. 16:29
 22/30 anonim ***** válasza:
90%
Tetszik! Meg is éheztem. Az aprósütit még tedd hozzá, és tökéletes lesz. Süti nélkül olyan hiányosnak tűnik.
2013. aug. 30. 17:51
 23/30 anonim ***** válasza:
Én is hiányolok valamilyen kis apró sütit. Én amúgy tennék bele a menübe csak sima csirkemellet,ami nincs semmivel töltve,mert én például ismerek olyat,akik csak azt hajlandóak megenni.
2013. aug. 30. 18:30
 24/30 anonim ***** válasza:
30%

Éjfélre töltött káposzta az igazi...:)

Minden más úgy jó,ahogy van!

Sok boldogságot!!!:)

2013. aug. 31. 02:24
 25/30 anonim ***** válasza:

Le fogtok pontozni, de elég egyhangú ez a menü. Vagy csirkemell van, vagy gombás kaja. És aki nem szereti a gombát? Sokan vannak. Az aprósütemény elengedhetetlen egy lagziban, nem is értem hogy maradhat ki, mindenki hiányolni fogja. PErsze, ha ez nem érdekel az más.

Azért sok boldogságot!

2013. szept. 1. 08:02
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
Egyhangú, egészségtelen, intoleráns (vegák? fogyózók? gyomorproblémások? - le vannak sz*rva ugye, éjfélkor tömje mindenki a marhapörit, kezdetnek meg a húsos levest!)
2013. szept. 1. 14:39
 27/30 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz minden vendég kedvében járni,egyenként!

A fent leírt menűből én úgy gondolom,mindenki kitudja választani a neki megfelelőt!

Van benne zöldség,gyümölcs és nem csak hús,kreativitás kérdése és ízlésé,hogy mit rakok a tányéromra!

Egy kis aprósüti tényleg elkel még!

Attól is függ,hány fős az esküvő,mennyi a keret az ételekre.Gondolok itt arra,hogy a pár ,szerintem a vendégeit ismeri,ha nem is 100%-ban de megtudja itélni,hogy milyenek az igényeik.Ennek tudatában össze lehet állitani a menűt!

A fent leírt szerintem elég változatos és a mai magyar ,megszokott konyhához illeszkedik.

A testvérem esküvőjén volt egy asztal,tele gyümölcsökkel...az is szépen fogyott!:)

2013. szept. 1. 15:59
 28/30 anonim ***** válasza:
6%
Hát bocsi, de én éhen maradnék ebben a lagziban. A húsfélék nagy nullák, a marhapörköltöt utálom. A csak gyümölcs meg nevetséges, egy ilyen alkalomnál csurgó barackot egyenek a vendégek vagy almát? Vagy esetleg banánt majszoljanak beszélgetés közben? Halálra röhögöm magam. Egy normális esküvői menü nem ilyen, ez egy kicsinyes gondolkodásra vall, már ne is haragudj.
2013. szept. 3. 18:22
 29/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat!

Hozzáteszem, hogy NINCSEN vegetáriánus a családban sem a baráti körben,mindenki szereti a húst. A menüt teljes mértékben a vendégeim ízlésének és igényeinek megfelelően állítottam össze,mert nyilván én ismerem őket!!! Ezért van 4 féle étel, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.

2013. szept. 5. 09:05
 30/30 anonim ***** válasza:
Akkor minek raktad ki a kérdést? Nekem nem felelne meg ez a menü.
2013. szept. 5. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!