Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény? Nektek hogy tetszik?
Esküvőre ez lenne a menü:
Leves: Orja vagy tyúkhúsleves csigatésztával
Második fogás:
-csirkemell füstölt tarjával, sajttal töltve
-sertéskaraj roston gombás, hagymás, sonkás raguval baconnal borítva
-őszibarackos csirkemell
-rántott gomba
Köretek:
-párolt zöldség
-rizi-bizi
-steak burgonya
Savanyúság:
-káposztasaláta
-uborkasaláta
Éjféli menü:
-Marhapörkölt
Desszert:
-Csokiszökőkút friss gyümölcsökkel (ez még kérdőjeles lehet csak gyümik lesznek)
-Esküvői torta
Éjfélre töltött káposzta az igazi...:)
Minden más úgy jó,ahogy van!
Sok boldogságot!!!:)
Le fogtok pontozni, de elég egyhangú ez a menü. Vagy csirkemell van, vagy gombás kaja. És aki nem szereti a gombát? Sokan vannak. Az aprósütemény elengedhetetlen egy lagziban, nem is értem hogy maradhat ki, mindenki hiányolni fogja. PErsze, ha ez nem érdekel az más.
Azért sok boldogságot!
Nagyon nehéz minden vendég kedvében járni,egyenként!
A fent leírt menűből én úgy gondolom,mindenki kitudja választani a neki megfelelőt!
Van benne zöldség,gyümölcs és nem csak hús,kreativitás kérdése és ízlésé,hogy mit rakok a tányéromra!
Egy kis aprósüti tényleg elkel még!
Attól is függ,hány fős az esküvő,mennyi a keret az ételekre.Gondolok itt arra,hogy a pár ,szerintem a vendégeit ismeri,ha nem is 100%-ban de megtudja itélni,hogy milyenek az igényeik.Ennek tudatában össze lehet állitani a menűt!
A fent leírt szerintem elég változatos és a mai magyar ,megszokott konyhához illeszkedik.
A testvérem esküvőjén volt egy asztal,tele gyümölcsökkel...az is szépen fogyott!:)
Köszönöm a hozzászólásokat!
Hozzáteszem, hogy NINCSEN vegetáriánus a családban sem a baráti körben,mindenki szereti a húst. A menüt teljes mértékben a vendégeim ízlésének és igényeinek megfelelően állítottam össze,mert nyilván én ismerem őket!!! Ezért van 4 féle étel, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!