Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Vélemény? Nektek hogy tetszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény? Nektek hogy tetszik?

Figyelt kérdés

Esküvőre ez lenne a menü:

Leves: Orja vagy tyúkhúsleves csigatésztával

Második fogás:

-csirkemell füstölt tarjával, sajttal töltve

-sertéskaraj roston gombás, hagymás, sonkás raguval baconnal borítva

-őszibarackos csirkemell

-rántott gomba

Köretek:

-párolt zöldség

-rizi-bizi

-steak burgonya

Savanyúság:

-káposztasaláta

-uborkasaláta

Éjféli menü:

-Marhapörkölt

Desszert:

-Csokiszökőkút friss gyümölcsökkel (ez még kérdőjeles lehet csak gyümik lesznek)

-Esküvői torta

2013. aug. 30. 14:10
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
64%
Hűűű...Ennyi kaja :D Nagyon sok! Megéheztem!!!!!!
2013. aug. 30. 14:11
 2/30 anonim ***** válasza:
68%
Második fogásból vegyetek ki egy csirke félét, és az éjféli menühöz tegyétek hozzá...Jó nah :D Nem szeretem a marhát, csak csirkés cuccokat eszek meg :D De jó kis menü ;)
2013. aug. 30. 14:13
 3/30 A kérdező kommentje:
Ez túl sok féle? :D Húsételből szerintem talán kell ez a 4 féle, mert unokatesóim nagyon válogatósak, alig esznek meg valamit és miattuk lenne pl. az őszibarackos csirke.
2013. aug. 30. 14:14
 4/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Na a marha pörit kivételesen még a válogatós unokatesóim is szeretik meg a család is. :) azért erre esett a választás, mert ezt azért mindenki szereti, a töltött káposztát pedig nem...
2013. aug. 30. 14:15
 5/30 anonim ***** válasza:
61%
Én hiányolom az aprósüteményeket. zserbó, linzer, pogácsa stb...De a kaja jó, még én is tudnék választani, pedig én eléggé válogatós vagyok..
2013. aug. 30. 14:18
 6/30 A kérdező kommentje:
Aprósütemény szerintem nem lesz. Pogácsa lesz. :) Meg lehet, hogy gyümölcstál.
2013. aug. 30. 14:20
 7/30 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon finom, nyelek nagyokat, bár nekem éjfélkor már a pörkölt túl nehéz lenne, ehelyett valami könnyebbet adnék, és szerintem is kellene valamilyen aprósüti is.
2013. aug. 30. 14:26
 8/30 anonim ***** válasza:
34%
elég monoton és nehéz ételekből áll a menüsor. Érdemes menüt a vendégek igényeinek is megfelelően alakítani.
2013. aug. 30. 14:26
 9/30 anonim ***** válasza:
68%

abszolút klasszikus, hagyományos esküvői menü

ha ilyeneket szerettek, akkor szuper! egészségetekre

2013. aug. 30. 14:31
 10/30 anonim ***** válasza:
45%
Éjféli menünek én mondjuk inkább töltött káposztát választanék, illetve az őszibarackos csirkemell és rántott gomba helyett valami mást, amúgy rendben van a menü. :)
2013. aug. 30. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!