Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha esküvő előtt nem élnek együtt a párok?
Nem, baj, de én nem tenném. Még a bakancsodra is van 3 nap visszaviteli garancia, plusz fél év javítási, csere.
Én nem kockáztatnám meg. Exemmel akkora volt a szerelem hogy ki se láttam belőle, összeköltözés után fél évvel elmúlt. Teljesen más elvárások jönnek elő egy kapcsolatban és más egy együttélésben...
Nekem nem baj :) De egyébként nem tartom egy jó dolognak. Sokkal több mindent tudsz meg a másikról, ha együtt éltek x ideig, mint ha csak találkozgattok. És benne van a pakliban, hogy vannak olyan dolgai, amit egyszerűen nem tudsz tolerálni. Persze lehet szerencséje az embernek, meg hát vannak nagyon türelmes, mindent eltűrő nők is.
Az meg nem jó példa, hogy régen kevesebb volt a válás. Mikor nem éltek együtt. Ez társadalmi kényszer volt, nem a nő/férfi belső igénye. Szégyen volt a vadházasság és a válás is. Kevés nő vállalta be, inkább eltűrt minden megaláztatást, családon belüli erőszakot. Szóval ez nem jó példa. Mert akkor tegyük fel, akkor is kevesebb (kb 0) volt a válás, amikor a szülők választottak férjet/feleséget a gyerekeknek. Attól még, hogy nem váltak el, nem voltak jól működő kapcsolatok.
jah, egyébként az én férjem is értünk dolgozik, rohan haza a gyerekekhez, tenyerén hordoz...stb stb. Mázlim van, na meg jól választottam. Lehetett volna máshogy is. 2 és fél gyerek, 9 év együttélés után mentem hozzá, azt hiszem ennyi idő alatt tuti sikerült kiismernünk egymást :D
pedig ha hiszitek ha nem nagyon keves boldog par van pont azert mert a masikat bakancsnak nezik es semmi energiat nem fektetnek a kapcsolatba.
Egyutt elnek nem jo kidobjak a masikat.
Tolerancia megbocsajtas szeretet kihalt tulajdonsagok.
Erdekes a kereszteny hazassagokban mukodik az egyuteles nelkuli hazassag. Hogy miert ? mert ok egy eletre valasztanak es ha a kapcsolat nem megy megtesznek mindent azert hogy megjavuljon. Nem buszkek nem gogosek megbocsajtoak es alazatosak a hazassagban minden onzo erzest fereteve hisznek az orok eskuben.
"Erdekes a kereszteny hazassagokban mukodik az egyuteles nelkuli hazassag. Hogy miert ? "
1. Mert nem szexelnek a házasság előtt, így ötletük sincs róla mi az az orgazmus vagy a jó szex - ennek okán nem is várják el a házastársuktól.
2. Mert az ilyen vadkeresztény nők ismertetőjegye többek között, hogy alázatos, csendes mártír típusok, akik kiszolgálják a férjüket, eltűrnek minden megaláztatást mert ugye a házasság az "jóban rosszban" házasság, nem baj, ha verik őket vagy épp kihasználják.
3. Mert az ilyen fanatikusok tudják, hogy kevés ekkora barom van rajtuk kívül a világon, így örülnek mint majom a farkának, ha végre találnak egyet, és sebtiben (jellemzően kb. 1 évvel a megismerkedés után már) meg is házasodnak, hogy nehogy elvigyék az orra elől. Személytelen, semmire nem jó házasságok ezek.
Ezekután együtt nyomorognak meg tűrnek pár tíz évet, és büszke kamumosollyal mesélik, hogy nekik milyen jó a házasságuk. Aha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!