Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti kivel mentetek esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kivel mentetek esküvői ruhát venni? Sajnos én még ezt nem tudtam eldönteni.

Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 09:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%

Vőlegényemmel mentem...

Nem vqgyok babonás, ráadásul nagyon objektív véleményt tud nyújtani, meg is jegyezték a szalonosok, hogy ilYt eddig nem nagOn tapasztaltak.

Egészében úgyis más lesz majd, ráadásul az öltönyt is együtt vettük, akkor az én ruhámat miért ne?

Bár én végül úgy döntötten nem veszem meg, csak kikölcsönzöm...

2013. aug. 26. 09:43
 12/23 anonim ***** válasza:
EZ jó kérdés, nekem még eszembe sem jutott ezen gondolkodni, bár én már kinéztem a ruhámat. De anyám pl. nem szerencsés, mert ő folyamatosan csak kritizálni tud, meg elég elfoglalt, kb. nekem kéne megtisztelve éreznem magam, hogy eljön velem. Én szerintem húgommal, vagy barátnőmmel megyek majd. De ha anyum olyan lenne, akkor vele mennék!
2013. aug. 26. 09:45
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én anyósommal voltam,ö mondta hogy hol van a szalon ö is vitt el.Szeretem nagyon bizom a véleményében,meg is mondta ha valamelyik nem volt nyerö.
2013. aug. 26. 09:51
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Na az anyósomat biztos nem vinném. Nem akarok idő előtt agyvérzést kapni. A vőlegényemet sem vinném, neki legyen meglepetés a ruha. Teljesen, 100%-osan.

Édesanyámmal és az ikertesójával megyek majd. Vagy unokatesóm feleségével.

2013. aug. 26. 10:23
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is az ikertesómmal fogok menni.
2013. aug. 26. 11:26
 16/23 anonim ***** válasza:

Anyukámmal! Ő ismer a legjobban, elmondja ha valami jól áll vagy sem. Az Ő véleményében bízok a legjobban!

Párom az nem jöhet, maradjon meglepi! :)

2013. aug. 26. 12:26
 17/23 anonim ***** válasza:
A párommal mentem. Az ő véleménye a legfontosabb.
2013. aug. 26. 12:32
 18/23 anonim ***** válasza:
Anyukámmal és apukám feleségével.
2013. aug. 26. 13:20
 19/23 anonim ***** válasza:
A szüleimmel voltam. Mindkettőjüknek jó ízlése van ruhák terén, tudtak segíteni a választásban.
2013. aug. 26. 13:37
 20/23 anonim ***** válasza:
Én lehet, hogy egyedül fogok. Anyukám kézenfekvő lenne, de nagyon nem egyezik az ízlésünk, és neki egyébként is van egy olyan idiótata szokása, hogy mindenre azt mondja, hogy nem áll jól, ami neki nem tetszik... és nem mindig egyezik az ízlésünk. Legjobb barátnőmmel jó lenne menni, de elég elfoglalt.
2013. aug. 26. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!