Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukám ma megmondta nekem az álláspontját, kicsit meglepődtem, szerintetek mi lenne a jobb? Gyűjteni évekig vagy elfogadni a feltételét? Kompromisszumkötés?
Mi is szeretnénk a szabadban de még évekig semmilyen esküvőre nem fog telleni. Nincsenek rokonok, akik tudnának támogatni minket.. sőt, párom részéről nincs is rokon, aki ott lenne az esküvőn. :S
Szóval ha nem tudtok megegyezni, akkor gyűjtögessetek. Mi is ezt fogjuk tenni, amint lesz rá lehetőségünk.
A szüleid valamiért úgy érzik, ez az Ő nagy napjuk, és meg akarják mutatni azoknak, akiknek ők akarják.
Az ajándékpénznél érdemes feltenni a kérdést, amit már ajánlott egy kedves hozzászóló, hogy ajándék, vagy venni akarnak érte Tőletek valamit? Mert oké, hogy adnak, csak nem arra, amire Nektek szükségetek van, hanem megcsináltatnak érte cserébe VELETEK valamit, amire NEKIK van szükségük. Hát ezzel aztán mire mentek? Ha jól értem, Ti fele annyi rokont sem hívnátok meg, akkor meg nem is hiányzik a költségvetésből az a pénz, amit ők adnának....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!