Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Apukám ma megmondta nekem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apukám ma megmondta nekem az álláspontját, kicsit meglepődtem, szerintetek mi lenne a jobb? Gyűjteni évekig vagy elfogadni a feltételét? Kompromisszumkötés?

Figyelt kérdés
Van egy hosszú kapcsolatom, együtt tervezzük a közös jövőt és remélem miután lediplomázom össze is kötjük az életünket. Szóval az a lényeg, hogy nemrég volt egyik rokonnak a lagzija és nézegettük itthon közösen a képeket...a rokonnak a természetben volt a lagzi ilyen sátorszerű megoldásban, egy kastély melletti területen. Tényleg nagyon gyönyörű volt minden asztal, a díszek, semmi csicsa, elegáns volt és letisztult. Ekkor mondtam apukámék előtt olyat, hogy én is a természetben szeretném majd a nagy napot (de semmi kastély meg ilyen flanc), mert számomra ez lenne az álom esküvő. Erre apukám annyit mondott, hogy ha azt akarom, hogy támogasson és fizesse a lagzinkat (ők ehhez szoktak, a falun nálunk ez a családi szokás, anyukámék lagziját is nagyimék állták) akkor falusi lagzit csináljunk a kultúrházban. Úgy terveztük, hogy először is gyűjtünk a munkánk mellett és rakjuk a fundamentába a pénzt, de ha nem támogatnak semennyire, akkor ennek annyi és minden pénzünket a lagzi felélné. A szüleim olyanok, hogy nem szeretnék a nagy rokonságot kihagyni az esküvőből, mert szerintük taplóság lenne csak azért, hogy spórolhassunk. Szerintetek ha a fél költséget mi állnánk az úgy jó ötlet lenne, hogy maga a szertartás a szabadban zajlana + a fotózás is, az esti mulatozás pedig a kultúrházban? Ez így elfogadható lenne, mit gondoltok?

2013. aug. 25. 17:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mi is szeretnénk a szabadban de még évekig semmilyen esküvőre nem fog telleni. Nincsenek rokonok, akik tudnának támogatni minket.. sőt, párom részéről nincs is rokon, aki ott lenne az esküvőn. :S

Szóval ha nem tudtok megegyezni, akkor gyűjtögessetek. Mi is ezt fogjuk tenni, amint lesz rá lehetőségünk.

2013. aug. 31. 14:58
 12/12 anonim ***** válasza:

A szüleid valamiért úgy érzik, ez az Ő nagy napjuk, és meg akarják mutatni azoknak, akiknek ők akarják.

Az ajándékpénznél érdemes feltenni a kérdést, amit már ajánlott egy kedves hozzászóló, hogy ajándék, vagy venni akarnak érte Tőletek valamit? Mert oké, hogy adnak, csak nem arra, amire Nektek szükségetek van, hanem megcsináltatnak érte cserébe VELETEK valamit, amire NEKIK van szükségük. Hát ezzel aztán mire mentek? Ha jól értem, Ti fele annyi rokont sem hívnátok meg, akkor meg nem is hiányzik a költségvetésből az a pénz, amit ők adnának....

2013. okt. 17. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!