Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy hangzik jobban a nevem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hangzik jobban a nevem?

Figyelt kérdés

Vass Kálmánné Kovács Anita

Vassné Kovács Anita

2013. aug. 22. 16:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Vassné Kovács Anita
2013. aug. 22. 16:52
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Hát a Vass Kálmánné-s borzasztó (ahogy a legtöbb olyan né-s verzió, ahol a leendő férj teljes nevéhez van rakva a né), szóval akkor inkább a második, de az sem az igazi... Más verzió nem merült fel?
2013. aug. 22. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Én "Vassné Kovács Anita" vagyok. Ilyen formán vettem fel a férjem nevét néhány hónappal ezelőtt. Nagyon szeretem az új nevem:)
2013. aug. 22. 16:55
 4/12 A kérdező kommentje:
#2. De igen, felmerűlt: Vass Kállmánné
2013. aug. 22. 17:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Vassné Kovács Anita!
2013. aug. 22. 17:05
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Vassné Kovács Anita jobb! De a legjobb szerintem Vass-Kovács Anita vagy Kovács-Vass Anita
2013. aug. 22. 17:10
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem mindkettő szörnyű, de akkor inkább a második. Jobban meggondolva azonban ezek nés dolgok eléggé fölöslegesek, csak neked kell sokat írni, mert anyumat is mindenki simán 'Vas Anita'-ként emlegeti. Így tök fölöslegesen ír annyit a hivatalos okmányokra, állítom, a baráti társaságuk jó részének fogalma nincs az eredeti vezetéknevéről, és már ő is csak Vas Anitaként mutatkozik be, szóval...
2013. aug. 22. 17:35
 8/12 anonim ***** válasza:
23%

Kovacs Anita kivallo nev mi a fenert kell felvenni a ferj nevet es draga penzert minden iratot atiratni?

ezt soha nem ertettem hiszne mindenkinek van sajat neve.

Otthon is Vassnenak fognak szolitani?

2013. aug. 22. 17:41
 9/12 anonim ***** válasza:
66%

Az olyan aberrált válaszolók, akik nem tudják megérteni, hogy van akinek úgy esik jól, ha felveszi a férje nevét, minek válaszol olyan kérdésre, ahol a kérdező ezt akarja tenni???

Tudjátok, nekem meg a kötőjeles Ingyom-Bingyom Katáktól van herótom, de ha megkérdezi, hogy Ingyom-Bingyom Kata vagy Bingyom-Ingyom Kata a jobb, akkor nem írom, hogy csak és kizárólag Bingyom Károlyné, mert NEKEM az tetszik...

Annyira idétlenek vagytok! Majd ha az lesz a kérdés, hogy Nektek melyik tetszik, akkor jöjjetek a kötőjeles izéitekkel...

Vassné Kovács Anita, de csak a hossza miatt.

25N

2013. aug. 22. 19:24
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
"Vassné Kovács Anita" - én is így vettem fel tavaly :)
2013. aug. 22. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!