Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden lány a nagy napról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány a nagy napról álmodozik. Eskövőről, megtervezi a ruhákat, a helyszínt meg stb. én soha nem terveztem, soha nem is érdekelt. Akkor most ez baj? Velem van baj?

Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 23:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
57%

Megőrülök ezek a minden lány esküvőt akar, minden nő gyereket akar kijelentésektől.

Egyáltalán nem így van.

Nő vagyok, de a hátam közepére nem kívánnám egyiket sem. Se férjet, se habos-babos menyasszonyi ruhát és lagzit. Gyerek szülést meg végképp nem tudok elképzelni.

Van nekem egy tök normális életem, csak nem fogom tönkretenni szántszándékkal :)

(Kérlek ne mondjátok, amit mindig szoktak: még megváltozhat.. Nem fog! Bőven túl vagyok a 30. életévemen, és egyre jobban taszítanak ezek a dolgok!)

Szóval Kérdező ha így gondolod, hogy Téged nem érdekelnek ezek a dolgok, ne hagyd már magad, hogy beléd beszéljék, hogy veled van a baj.

2013. aug. 17. 01:05
 12/23 anonim ***** válasza:
30%

A házam berendezését és burkolását tervezem. Az is elég nehéz. Egy esküvő merőben opcionális, dehogy fárasztanám magam olyanokkal. Amiket olvasok róla (nem keresem, de néha elém kerül :D), az alapján iszonyatosan elbonyolított flancos dolog az már egyszerűbb esetben is. Engem kilelne tőle a hideg inkább.

Bár egy nem szokványos esküvőben lehetne báj (egyszerű lélek vagyok, nem bonyolítanám el, nem lenne semmi hű de kreatív, egyszerűen csak sok lenne a fekete és a koponya, mert az imádott színem és motívumom nélkül mégse mehetne a dolog). De a tömeget akkor is kihagynám.

2013. aug. 17. 01:51
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
Hányszor kérdezitek már meg ezt a kérdést? Kit érdekel, hogy téged nem érdekel, vagy kit érdekel!!
2013. aug. 17. 07:01
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

Ez durva általánosítás.

Engem maga az esküvő érdekel, persze, de a körülötte lévő felhajtás irritál.

Sokkal inkább szeretnék egy csendes szertartást mondjuk két tanúval, szülőkkel egy nyugis helyen, mint zajos, nagyot.

Egyedül a ruhákat nézegetem, de van elképzelésem - egyszerű, könnyed, inkább egy szép ruha, mint a nehéz, abroncsos tipikus menyasszonyi.

2013. aug. 17. 08:01
 15/23 anonim ***** válasza:
81%
nyugodjál meg azért nem mindenki erről álmodik...
2013. aug. 17. 09:01
 16/23 anonim ***** válasza:
84%

Igen, veled van a baj, naná -.-

Kicsit idegesítőek már ezek a nem kell házasság/nekem nem fontos, ez baj?/papír nélkül is ugyanolyan jó a kapcsolat jellegű kérdések...Most nektek ennyire fáj, ha valaki álmodozik az esküvőjéről, vagy épp a nagy lagzijáról, és fontos neki? Elárulom, ezen SEM múlik a kapcsolat, szóval tök mindegy. És nem leszel attól különlegesebb, hogy te bezzeg nem álmodozol róla (mint a nagy átlag, állítása szerint :D). Sőt, jobb sem. Mondom ezt úgy, hogy én sem akarok nagy esküvőt.

2013. aug. 17. 09:51
 17/23 anonim ***** válasza:
84%
Jaj mégegy ilyen idióta kérdés. Nem únjátok még? Mert én már baromira unom... A halált se érdekli, hogy te mire vágysz, de nehogy ezért érezd már magad jobbnak a többi nőnél.
2013. aug. 17. 09:53
 18/23 anonim ***** válasza:
77%
Én mindig "csak" egy normális férjről álmodoztam. Megtaláltam. Két tanúval házasodtunk össze.
2013. aug. 17. 10:13
 19/23 anonim ***** válasza:
15%
Dehogy baj, jól teszed. Én ugyan álmodozok, de ez nem kellemes, mert így csalódás ér, amikor nem úgy történnek a dolgok, ahogyan azt megálmodtam. És persze hogy nem úgy történnek.
2013. aug. 17. 10:16
 20/23 anonim ***** válasza:
80%
Nem minden lány álmodozik erről, ki ilyen, ki olyan. Azzal sincs semmi baj, aki álmodozik róla és azzal sincs, aki nem. Ennyi.
2013. aug. 17. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!