Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány a nagy napról álmodozik. Eskövőről, megtervezi a ruhákat, a helyszínt meg stb. én soha nem terveztem, soha nem is érdekelt. Akkor most ez baj? Velem van baj?
Megőrülök ezek a minden lány esküvőt akar, minden nő gyereket akar kijelentésektől.
Egyáltalán nem így van.
Nő vagyok, de a hátam közepére nem kívánnám egyiket sem. Se férjet, se habos-babos menyasszonyi ruhát és lagzit. Gyerek szülést meg végképp nem tudok elképzelni.
Van nekem egy tök normális életem, csak nem fogom tönkretenni szántszándékkal :)
(Kérlek ne mondjátok, amit mindig szoktak: még megváltozhat.. Nem fog! Bőven túl vagyok a 30. életévemen, és egyre jobban taszítanak ezek a dolgok!)
Szóval Kérdező ha így gondolod, hogy Téged nem érdekelnek ezek a dolgok, ne hagyd már magad, hogy beléd beszéljék, hogy veled van a baj.
A házam berendezését és burkolását tervezem. Az is elég nehéz. Egy esküvő merőben opcionális, dehogy fárasztanám magam olyanokkal. Amiket olvasok róla (nem keresem, de néha elém kerül :D), az alapján iszonyatosan elbonyolított flancos dolog az már egyszerűbb esetben is. Engem kilelne tőle a hideg inkább.
Bár egy nem szokványos esküvőben lehetne báj (egyszerű lélek vagyok, nem bonyolítanám el, nem lenne semmi hű de kreatív, egyszerűen csak sok lenne a fekete és a koponya, mert az imádott színem és motívumom nélkül mégse mehetne a dolog). De a tömeget akkor is kihagynám.
Ez durva általánosítás.
Engem maga az esküvő érdekel, persze, de a körülötte lévő felhajtás irritál.
Sokkal inkább szeretnék egy csendes szertartást mondjuk két tanúval, szülőkkel egy nyugis helyen, mint zajos, nagyot.
Egyedül a ruhákat nézegetem, de van elképzelésem - egyszerű, könnyed, inkább egy szép ruha, mint a nehéz, abroncsos tipikus menyasszonyi.
Igen, veled van a baj, naná -.-
Kicsit idegesítőek már ezek a nem kell házasság/nekem nem fontos, ez baj?/papír nélkül is ugyanolyan jó a kapcsolat jellegű kérdések...Most nektek ennyire fáj, ha valaki álmodozik az esküvőjéről, vagy épp a nagy lagzijáról, és fontos neki? Elárulom, ezen SEM múlik a kapcsolat, szóval tök mindegy. És nem leszel attól különlegesebb, hogy te bezzeg nem álmodozol róla (mint a nagy átlag, állítása szerint :D). Sőt, jobb sem. Mondom ezt úgy, hogy én sem akarok nagy esküvőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!