Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanúként milyen ruhában mehetek ha templomi esküvő lesz?
Nem azt mondtam, hogy aki fedetlen vállal megy be a templomba, akkor biztos nem hisz Istenben. Vallástól/hittől független, hogy mi illik és mi nem és igen, ez ugyanúgy vonatkozik/na a menyasszonyokra is. Viszont az, hogy a menyasszony, vagy valaki más fedetlen vállal megy be, az még nem mentesít attól, hogy továbbra is illetlenség. És mint mondtam, nyilván senki nem fogja tüzes vassal kikergetni az épületből, de ne lepődjön meg azon, ha lesznek olyanok, akiknek eszébe jut, hogy fedetlen vállal nem illik templomba menni. Főleg hogy manapság már szebbnél szebb kendők vannak (sőt, nekem anno járt is ruhához), szóval nem lehet azt mondani, hogy nem talál a ruhájához illőt, és azt az egy órát szerintem meg ki lehet bírni, amíg a vállára teríti.
Persze a kérdező (és mindenki más) továbbra is azt csinál amit akar, ha elfedi a vállát, hát elfedi, ha pedig nem, akkor nem.
Én pl. egyszer voltam a férjemmel egy zsidó temetésen. Mi nem tudtuk, hogy a férfinek illik (inkább a kötelező a legjobb szó rá) egy kalapot felvennie a temetőben, akár zsidó, akár nem. De lehetett bérelni.
Szerintem "maxiciki" kategória templomba csupasz vállal menni. A menyasszonynak is. Még nem is láttam csupasz vállú menyasszonyt templomban. Meg úgy általában egy nőt se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!