Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem tudom, hogy legyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy legyen a nevem esküvő után! Szerintetek hogyan jobb?

Figyelt kérdés
Szerintem a Tóth- Szabó X az nem hangzik jól! Tóthné Szabó X? Vagy Tóth Y-né Szabó X??? Ti hogy használjátok?
2009. okt. 27. 10:20
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
84%

írhatnál érveket, ellenérveket, mert tulajdonképpen mindegyik variáció lehet szép. Mindenkinek ízlése, jelleme alapján kell dönteni.

elmondom én hogy és miért döntöttem: Tóth X-nél.

mert:

1. szeretem az egyszerűséget

2. mindenképp fel akartam venni a férjem nevét, ez egy szép gesztus

3. nem féltettem a leánykori nevem, a régi ismerősöknek, családnak maradok szabó x úgyis

meg hát nem a nevében van az ember személyisége. :)

kb ennyi.

nekem egyértelmű volt ez a variáció, de neked mik a szempontok?

2009. okt. 27. 10:44
 12/33 A kérdező kommentje:
és hogy mutatkozol be? Té Szabó X?? persze nem ezekkel a nevekkel:)
2009. okt. 27. 10:45
 13/33 A kérdező kommentje:
Lehet hülyén hangzik, de a Tóth X nem olyan mintha a tesója lennék? Bocsi a hülye kérdésekért, de egy életen át akarom viselni és nem árt ha tetszik!Amikor kisebb voltam mindig úgy képzeltem el, hogy Tóth-Szabó X leszek, de ezek a nevek nagyon hülyén hangzanak együtt! És lehet a saját vezetéknevemet sajnálnám, de nem tudom! Nem vagyok elég okos...:(
2009. okt. 27. 10:48
 14/33 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a Tóthné Szabó X tetszik, anyukám is ilyen sorrenben használja a nevét, és nekem tetszik:)
2009. okt. 27. 10:53
 15/33 anonim ***** válasza:
94%
És ha megtartanád a lánykori neved?
2009. okt. 27. 10:56
 16/33 anonim ***** válasza:
90%
Én nem akartam megválni a saját leánykori nevemtől, de a férjemét is fel akartam venni, így a férjem neve és az enyém megmaradt. Csak hivatali levelekhez írom alá olyan hosszan egyébként meg bemutatkozáskor a férjem nevét né végződéssel és a kersztnevemet mondom. Praktikus Minden benne van.
2009. okt. 27. 11:00
 17/33 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a Tóthné Szabó X a legjobb, én is így vettem fela férjem nevét. A sajátomhoz mindenképp ragaszkodtam,de az övé is tetszett és a két vezetéknév meg nem illet volna másképp össze.
2009. okt. 27. 11:19
 18/33 A kérdező kommentje:
A lánynevemet nem szeretném megtartani, nekem az úgy nem tetszik!
2009. okt. 27. 11:34
 19/33 anonim ***** válasza:
90%

10: 44 vagyok

szép mindkét variáció, amit írtál.

Talán a második elegánsabb is mint az első, csak győzzed körmölni. :) bárhogy választasz mind2 szép. (személy szerint nekem úgy ahogy van nem tetszik ez a dupla neves kötőjeles variáció. elég hülye divat, még nincs olyan rég ez a lehetőség, talán2004 óta... na de mind1 mert ezt úgysem választanád. szerencsére:) )

gartulálok az esküvőhöz ! mikor lesz a nagy nap?

2009. okt. 27. 11:41
 20/33 anonim ***** válasza:
90%

10:44 megint

igen, van benne valami, hogy olyan mintha a tesója lennék. De ezt kb. 2 percig hiszik az emberek, utána, minden egyértelművé válik. meg szerintem jól hangzik az, ha úgy beszélnek rólunk, főleg, ha lesz baba is, hogy Tóthék. :)

2009. okt. 27. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!