Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy legyen a nevem esküvő után! Szerintetek hogyan jobb?
írhatnál érveket, ellenérveket, mert tulajdonképpen mindegyik variáció lehet szép. Mindenkinek ízlése, jelleme alapján kell dönteni.
elmondom én hogy és miért döntöttem: Tóth X-nél.
mert:
1. szeretem az egyszerűséget
2. mindenképp fel akartam venni a férjem nevét, ez egy szép gesztus
3. nem féltettem a leánykori nevem, a régi ismerősöknek, családnak maradok szabó x úgyis
meg hát nem a nevében van az ember személyisége. :)
kb ennyi.
nekem egyértelmű volt ez a variáció, de neked mik a szempontok?
10: 44 vagyok
szép mindkét variáció, amit írtál.
Talán a második elegánsabb is mint az első, csak győzzed körmölni. :) bárhogy választasz mind2 szép. (személy szerint nekem úgy ahogy van nem tetszik ez a dupla neves kötőjeles variáció. elég hülye divat, még nincs olyan rég ez a lehetőség, talán2004 óta... na de mind1 mert ezt úgysem választanád. szerencsére:) )
gartulálok az esküvőhöz ! mikor lesz a nagy nap?
10:44 megint
igen, van benne valami, hogy olyan mintha a tesója lennék. De ezt kb. 2 percig hiszik az emberek, utána, minden egyértelművé válik. meg szerintem jól hangzik az, ha úgy beszélnek rólunk, főleg, ha lesz baba is, hogy Tóthék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!