Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy legyen a nevem esküvő után! Szerintetek hogyan jobb?
Figyelt kérdés
Szerintem a Tóth- Szabó X az nem hangzik jól! Tóthné Szabó X? Vagy Tóth Y-né Szabó X??? Ti hogy használjátok?2009. okt. 27. 10:20
1/33 anonim válasza:
Én még ugyan nem vagyok házas, de egy 4. variációt választanék: Tóth X. Férj vezetéknevével az én keresztnevem.
2/33 anonim válasza:
nekem a tóthné x tetszene ha lehetne,de nemlehet
igy marad a tothné szabó x
(a tóth-szabó x-et soha)
3/33 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ, NEM a Tóth-Szabó X-et nagyon nagyon rég kizártm:) Pedig ez lenne a legjobb csak ezzel a két névvel béna! Köszönöm a hozzászólásokat!
2009. okt. 27. 10:25
4/33 anonim válasza:
én is felvettem a férjem vezetéknevét az enyémet elhagytam, rövid, de szép.
mindenki azt mondta nem fogják tudni oviban, stb hogy férjnél vagyok,de igen, gyűrűt hordok és amúgy kérdezzék meg ☺
Tóth X szerintem is!
5/33 anonim válasza:
Ne mások véleményére hallgass, az a lényeges, TE mit szeretnél. Annyi variáció létezik, biztosan megtalálod a neked megfelelőt.
6/33 anonim válasza:
A lehető legrövidebb a célszerű.
A hosszú kötőjelesek kilógnak a sorból, és szívatás minden nyilvántartásban, ha szólítanak,
ahol nem ismernek, úgyis csak a legelsőt fogják mondani, nem szavalnak.
Ahol ismernek, ott meg úgy szólítanak, ahogy kéred.
9/33 anonim válasza:
Esetleg T.Szabó X???? Én így használom...csak nem ezekkel a nevekkel:D:D:D
10/33 anonim válasza:
de a T. Szabó nem hivatalos. mi van az irataidban? Tóth-Szabó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!