Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került az esküvőtök? Milyen költségeitek voltak?
Köszönöm az eddigi válaszokat! Még írhattok bátran :)
Én a következő költségvetést készítettem el 100-120 főre, falusi lagzi...
- Jegygyűrűk 70.000,- (55.500, - ért már megvettük, és júliusban megvolt az eljegyzésünk. :)
- Meghívók 5 - 6.000,- (Én készíteném otthon - eljegyzéskor már csináltam mintát és jól sikerült)
- Dekoráció 10.000,-
- Esküvői torta: 30- 35.000 (Rendelnénk)
- Étel: 2500/fő - így 250 - 300.000,- jönne ki (tyúkhúsleves, pörkölt, sülthúsok, franciasaláta, fasírt... éjfélkor töltött káposzta)
- Italok: egy táblázat alapján készítettem számításokat ez kb. 220 - 260.000,- jött ki
- Sütik: házilag 500,-/fő, tehát kb. 50- 60.000,-
- Zenész: 30.000,-
- Fotós: egyik barátunk
- Menyasszonyi ruha, cipők, menyecskeruha + kiegészítők: 80.000,- (szomszéd faluban van egy kölcsönző)
- Öltöny, ingek, nyakkendő: 40.000,-
- Menyasszonyi csokor + virágok (templomba is): 50.000,-
- Templomi szertartás: 15.000,-
- Polgári szertartás: 10.000,- ??? (Ebben nagyon nem vagyok biztos mennyibe kerül
- Vőfély. 50.000,-
- Videós: sógorom
- Terembérlet: 30.000,-
- Esküvői emlékkönyv + gyűrűpárna: 5.000,-
- Szakács + felszolgálók: 20 - 20.000,-
- Fodrász: 5.000,-
- Műköröm: 5.000,-
- Hintó: ajándék
- Vendégek szállítása: 20.000,-
- Egyéb költségek (abroszok vásárlása, köszönetajándék...): 50.000,-
Kell még számolni valamivel? Van olyan összeg, amivel szerintetek nagyon mellélőttem?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
köszönetajándék nálunk nem volt
abroszt miért kell venni? nincs az étteremben? vagy dekor miatt? érdemes megkérdezni, van-e valamilyen dekoruk. De ha fehér abrosz van, akkor arra elég futót tenni, nem kell abrosz! :)
milyen lesz a meghívó? nekem a pausztekercs+pillangó ültetőkártyák 5000ft-ba voltak, bár ez itt már "aprópénz"
a többivel szerintem jól számoltál!
1. voltam
Köszönetajándék nem biztos, hogy lesz... bár lehet kitalálok valami apróságot... ami nem kerül sokba. :)
Nem biztos, hogy étterembe fogjuk tartani, lehet tornaterem, vagy egy iskola ebédlője lesz... még nem tudjuk, így számoltunk azzal is, hátha kell abroszt venni.
Meghívó egyszerű lesz, egy papírra kettő kijön, vagy egy szép díszes papír lesz ráhúzva, hogy összetartsa vagy szalaggal átkötve. :)
Sok Boldogságot! ;)
Rendezvényszervező vagyok ha tudok segíteni írj nyugodtan üzit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!