Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül egy esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy esküvő?

Figyelt kérdés

Templomi és hivatali szertartás, vacsi kb 100 főnek, ruha...

egy középkategóriás esküvőre gondolok, és tudom hogy rengeteg dologtól függ, csak nagy átlagra vagyok kíváncsi

2013. aug. 9. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:

A templomi nálunk 20.000.- volt, a polgári ingyenes. A vacsi kb 5000-15.000.-/fő, a ruha 30-40.000-től a csillagos ég...

Függ attól is hogy fővárosi, vagy vidéki.

Szerintem legalább 1,5 millió

2013. aug. 9. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:

A hivatali szertartás kijön 30-ból.

A templomi is kb. ugyanennyi.

A vacsi min. 1 milla.

Egyéb költségek, fotós, vőfély, zenész, ruha, cipő vőlegénynek is min. 400.

2013. aug. 9. 22:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy hónapja voltam egy 100-110 fős esküvőn, ott körülbelül 1,5 millió volt, úgyhogy nem olcsó mulatság sajnos! (Pedig a menyasszony ruhája kb harmadannyi volt, mivel varratta, nem szalonból kölcsönözte.)
2013. aug. 9. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:
1.5-2 millió között.
2013. aug. 10. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!