Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vőfélynek kultúrált és poénos játékokat, ötleteket keresek, milyen lehetőségek/ötletek vannak?
Nálunk ilyenek voltak, nagyon jó hangulat volt! (2 barátunk is vőfély)
-ifjú pár megérkezésekor kaput tart a násznép (hosszú folyosót a kezük összefogásával), ezen át kell bújni a párnak, ahol leengedik a kezüket, és nem tudnak továbbmenni, ott csókot kell adni egymásnak.
-férjet, feleséget egymásnak háttal leültetni, kezükbe 1-1 cipőjük (mindketten fognak 1 férjcipőt, egy feleségcipőt). Kérdéseket feltenni, amelyikükre igaz, annak a cipőjét kell felemelni. Ha ugyanazt válaszolják, kapnak valamit. Kérdések pl. ki szemelte ki előbb a másikat? kiben fogalmazódott meg előbb az esküvő gondoloata? ki fog mosogatni? ki fog felkelni a síró gyerekhez?
-vőlegénynek bekötni a szemét. kb8 jelentkezőt felsorakoztatni, és a kezük megfogásából kell kitalálni, melyik a felesége. Viccesebb, ha 1 fiút is beállítanak a sorba
(Nálunk ez olyan jól sikerült, hogy első végig próbálásra meg akarta mondani a Párom, hogy melyik voltam én, úgyhogy a vőfély meg akarta kavarni, és újra az én kezem adta elé. Ő meg kérte, hogy hadd fogja meg az előző kiszemeltet is, így a végén az én 2 kezemet fogta, csak keresztben volt a kezem, úgyhogy mire rájött, már meg is csókolt.)
-anyósok-apósok vetélkedője. A 2 anyuka és a 2 apuka versenyzik egymással. Olyan kérdésekkel, mint mi volt az óvodai jele az ifjú párnak, mi volt az első szavuk, mikor jöttek össze, mikor esett az eslő csók, hol kérte meg a menyasszony kezét a vőlegény, hova utaznak nászútra, milyen országba szeretnének egyszer eljutni…
-menyasszony kiváltásáért (ha elrabolták) férjet dolgoztatni. Pl. szerenádot adjon, írjon szerelmes verset a násznép által összegyűjtött szavak felhasználásával (pl.gumipók, gépzsír…).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!