Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illik viselni a tanúnak és a násznépnek hogy ne öltözzék túl a menyasszonyt?
A menyasszonyi ruha valami ilyesmi lesz: [link]
A lagzi novemberben lesz. A bulira megvan milyen ruha lesz, csak a szertartásokra nem tudom mit illene. Hosszú muszlinosra gondoltam, valami ilyesmire: [link] vagy [link] de mivel a menyasszony egyszerű ruha mellett döntött, nem tudom tanuként miben illene megjelennem. Előre is köszönöm a segítséget!
Egyik ismerősünknek is rövid volt a menyasszonyi szoknyája és senki nem öltözte túl. Mondjuk én inkább a hosszút szeretem de ez az én véleményem.
Ha a lábaiddal nincs baj mutogatás terén akkor én inkább a 4. által belinkeltek közül az 1. választanám.
Ez a te döntésed de szetintem ha a menyasszony rövidben van te is legyél abban.
Remélem tudtam segíteni
Ezt a menyasszonyt nem lesz nehéz túlöltözni.
Nagyon szép mindkét ruha, amit linkeltél. Én háromnegyedes ruhában is gondolkodnék:
Mindkét linken látható ruha teljesen rendben van, szerintem nyugodtan választhatod bármelyiket ezek közül.
Nagyon figyelmes vagy, hogy ennyire tekintettel vagy a menyasszonyra és ő ezt biztosan érzékeli, az nagyon fontos!
Érezzétek jól magatokat! :-)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Mindegyik hasznos volt!
Kedves:
2.Nálunk szokás átöltözni a szertartás után, ott fogok öltözködni, mert még mi fényképezkedünk a násznép otthon öltözik át.
5.A menyasszony olyat szeretne, évszaktól függetlenül, tehát kell alkalmazkodnom, bár én sohasem vennék fel rövidet.
9.Köszönöm az ötletet! Annyira foglalkoztatott a dolog hogy eszembe sem jutott inkább tőle megkérdezni... :)
10.valami ilyesmi lesz a szertartás után: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!