Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit illik viselni a tanúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit illik viselni a tanúnak és a násznépnek hogy ne öltözzék túl a menyasszonyt?

Figyelt kérdés

A menyasszonyi ruha valami ilyesmi lesz: [link]

A lagzi novemberben lesz. A bulira megvan milyen ruha lesz, csak a szertartásokra nem tudom mit illene. Hosszú muszlinosra gondoltam, valami ilyesmire: [link] vagy [link] de mivel a menyasszony egyszerű ruha mellett döntött, nem tudom tanuként miben illene megjelennem. Előre is köszönöm a segítséget!

2013. júl. 29. 12:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Sztem a 2. ruha egyáltalán nem öltözi túl a menyasszonyt, már ha tényleg olyasmi lesz a ruha, mint a belinkelt. Az azért nem annyira egyszerű. Ha esetleg egy díszítés nélküli, részletezés nélküli darab lenne, akkor azt mondanám, lehet, hogy túl sok, így nem. A színe is tökéletes. Az 1. sem lenne rossz egyébként, de az inkább vmi hangsúlyosabb színben (nem feltétlen vmi nagyon élénkben, de ez már túlzottan hasonlít a fehérhez).
2013. júl. 29. 22:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a szürke lenne a legjobb választás. Fehér nem lenne jó, mivel a menyasszony ruhája is fehér, a narancs meg már túlságosan figyelem felkeltő. A szürke tökéletesen passzolna szerintem, elegáns is és gyönyörű!
2013. júl. 30. 14:25
 13/20 anonim válasza:

Egyik ismerősünknek is rövid volt a menyasszonyi szoknyája és senki nem öltözte túl. Mondjuk én inkább a hosszút szeretem de ez az én véleményem.

Ha a lábaiddal nincs baj mutogatás terén akkor én inkább a 4. által belinkeltek közül az 1. választanám.

Ez a te döntésed de szetintem ha a menyasszony rövidben van te is legyél abban.

Remélem tudtam segíteni

2013. júl. 31. 08:22
 14/20 anonim ***** válasza:

Ezt a menyasszonyt nem lesz nehéz túlöltözni.

Nagyon szép mindkét ruha, amit linkeltél. Én háromnegyedes ruhában is gondolkodnék:

[link]

2013. aug. 1. 10:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét linken látható ruha teljesen rendben van, szerintem nyugodtan választhatod bármelyiket ezek közül.

Nagyon figyelmes vagy, hogy ennyire tekintettel vagy a menyasszonyra és ő ezt biztosan érzékeli, az nagyon fontos!

Érezzétek jól magatokat! :-)

2013. aug. 7. 07:48
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Mindegyik hasznos volt!

Kedves:

2.Nálunk szokás átöltözni a szertartás után, ott fogok öltözködni, mert még mi fényképezkedünk a násznép otthon öltözik át.

5.A menyasszony olyat szeretne, évszaktól függetlenül, tehát kell alkalmazkodnom, bár én sohasem vennék fel rövidet.

9.Köszönöm az ötletet! Annyira foglalkoztatott a dolog hogy eszembe sem jutott inkább tőle megkérdezni... :)

10.valami ilyesmi lesz a szertartás után: [link]

2013. aug. 7. 20:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tetszik ez a ruha!
2013. aug. 7. 21:03
 18/20 A kérdező kommentje:
Kedves 4es válaszoló. Hosszúban gondolkodtam, mivel novemberi esküvő, mindenféle időjárás lehetséges, gondoltam ha hűvös lesz, ne fázzak annyira. A rövidet későbbre gondoltam a teremben, ott állitólag meleg lesz. Mindenesetre köszönöm a választ, megfontolom.
2013. aug. 9. 11:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a szertartás utáni tökéletes lenne a szertartásra is. Vehetnéd csizmával és akkor nem is fáznál, a bulira meg veszel hozzá egy csinos cipőt.
2013. aug. 9. 13:11
 20/20 A kérdező kommentje:
Végül kékes hosszú ruha lett a szertartásra, az esti bulira pedig zöld térdig érő. Menyasszonynak nagyon szép és csinos lett a ruhája, függetlenül a hosszától, így nem öltöztem túl és mindenki boldog volt. :) köszönöm a válaszaitokat!
2015. márc. 18. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!