Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi italt és sütit kell számolni egy esküvői ebédre?
50 fős vendéget várunk, a délelőtti ceremóniák után egy hagyományos ebéd (húsleves, sültes tál) lesz, majd süti, torta, kávé.
Délre megyünk az étterembe, este pedig már indulunk is a nászútra, így úgy beszéltük meg az étteremmel, hogy 3-4 körül távozunk, így már jöhetnek az esti vacsoravendégek hozzájuk.
Tehát a 3-4 órahosszára mennyi ital és süti kell? Az esküvői torta 60 szeletes lesz. Kellenek emellé még másik, kisebb torták is?
Sajnos a legtöbb honlapon csak egész éjszakás lagzira találtam meg az adatokat, pedig nekünk szerintem az idő rövidsége miatt nem annyival kell számolni.
Mi mindenkire 2 litert számoltunk összesen üdítőből, ásványvízből, stb. Alcoholból, borokból, röviditalokból valamivel többet.
Én kisebb tortákat is csináltattam, és meg is érte, mert nagyon jó visszajelzéseket kaptunk :)
Kár hogy nem hajnalig buliztok a néppel, mert annak is megvan a maga hangulata :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!