Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Utolsó én meg az arrogáns pi...kat nem értem.
A kérdező meg majd eldönti, hogy neki ez hasznos-e vagy sem...
Nem tudom mi arrogáns abban, hogy rámutat egy igazságra.
Az utóbbi időben nagyon elharapódzott ez a szokás, hogy feltesznek egy konkrét kérdést valamiről és akkor teleszemetelik olyanok, akiknek nem szól a kérdés. Ebben a rovatba azok a kedvenceim, akik megkérdik, hogy itt vagy ott tud-e valaki vőfélyt ajánlani és akkor elkezdik nekik írni, hogy nem kell vőfély, nekünk se volt. Jó és ezt ki kérdezte?
Hát szerintem meg erre a kérdésre ez egy korrekt válasz. Mert mondhattam volna, hogy semmire, akkor meg megkérdezték volna, hogy mire gyűjtjük.
Ezzel én nem mondom, hogy nekik se legyen. Nem próbálok senkit semmiről meggyőzni.
880e + autó, az azért már nem semmi táncpénz! Nálunk csak 120-an voltak, de már azt hittem, hogy leszakad a lábam, mire mindenki megtáncoltatott pihi nélkül, és kicsivel lett több 500-tól.
-A gyerekszobás-
"Hát szerintem meg erre a kérdésre ez egy korrekt válasz. Mert mondhattam volna, hogy semmire, akkor meg megkérdezték volna, hogy mire gyűjtjük."
Tényleg nem érted? Ez kb. olyan, mintha feltennék egy kérdést mondjuk arról, hogy milyen a tengernél nyaralni és te erre a közléskényszeredtől vezérelve gyorsan válaszolnád, hogy nem voltál a tengernél még sose. Jó, nem is téged kérdezett senki, hanem azt aki volt.
1 hónapja volt az esküvőnk.
1 200 000 ft jött össze. 120 vendég volt.
Még nem költöttük el. :)
"Mert mondhattam volna, hogy semmire, akkor meg megkérdezték volna, hogy mire gyűjtjük. "
erre szerettem volna reagálni, de megtették helyettem, köszönöm. Aki nem fogja fel, az a saját intelligenciáját jellemzi.
Nem vagyok arrogáns pi-csa, egyszerűen tudok értelmezni - úgytűnik, Veled ellentétben ;)
Nyugodtan le lehet pontozni, akkor is igazam volt/van.
Amúgy 120an voltunk, abból jött össze ennyi pénz, az autó árát a két szülő- és nagyszülőpártól kaptuk, mert magunknak fizettük a lagzit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!