Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvőn aláírás alá való a Shrekből a Halleluja?
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 23:06
11/23 anonim válasza:
Azt ne felejtsük el, hogy ez egy animációs film, nem mese, és annyi van benne fordítva, hogy a szörnynek kinéző cucc a jó, az ember meg a gonosz. A filmzene pedig pont jó, boldog jelenethez boldog, szomorúhoz szomorú, nincsenek fordított helyzetek.
12/23 anonim válasza:
13/23 fahej válasza:
Amit az előző küldött az nem a valós szöveg, itt találsz két fordítást: [link]
14/23 anonim válasza:
Ez egy idióta szöveg. Nem erről szól a dal.
15/23 A kérdező kommentje:
Oké tehát nem. Sima nemből is megértem. Mikor megismerkedtünk ez a zene szólt azért gondoltam. The day I fall in love választottam helyette.
2013. júl. 20. 15:02
16/23 anonim válasza:
Én nem választanék csöpögés zenét, inkább valami ilyesmit.
17/23 anonim válasza:
a Watchmenben meg erre dugtak. :}
18/23 anonim válasza:
Ennél még a Rammstein Du hast is jobb lenne.
19/23 anonim válasza:
:) du hast mich!
Mi rammsteinra házasodtunk.:)))
20/23 anonim válasza:
Inkább az Üllői úti Fucktól az Esküvő! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!