Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illik vinni egy leánybúcsúra?
Istenem, enged már el magad.Tiszta görcs vagy.
Poén az egész,meg nem visszataszító.
Ha te annak látod az még nem egyenlő azzal,hogy úgy is van.Na mindegy.
én csak egy ajándékot kaptam egy lánytól...a többiektől igazából semmit.....férjem sem :) kaptuk a bulit, magát a bucsuztatot...meg azt a pár aproságot ami kellék volt...költöttek igy is eleget...készültek igy is eleget...nem kellett plusz ajándék :)
24L
hazudtam...sogornőmtől is kaptam egy kis apróságot...barátnőmtől kézzel készített képet...illetve hát lerajzolt minket...meg egy közös ajándékot a férjemmel...a sogornőmtől ilyen vicces könyvecskét a házasságról vagy ilyesmi...meg egy pénisz alaku nyalókaszerüséget:D
amugy ők csináltak mindent...minden kelléket megvettek a lányok a bulihoz...lufik, ilyen szépségkirálynős szalag meg répa meg minden badarság :) ők intézték a piát és a kaját is....ez éppen elég volt! :) sőt!
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!