Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 80 fős esküvő kb mennyi pénzből jön ki?
Kb mindenből igyekszünk a középkategóriás dolgot választani.
A keretünk 2 millió forint ,de én azért kicsit lejjebb szeretnék költeni.
Nekünk 65 fős volt, 1.6m-ig számoltam. Vendégvárás, édes-sós sütik egy fillérbe se kerültek, a vőlegény ruhája már meglévő egyenruha volt, 0 forint volt a dekor, nem vettem ilyeneket sem, hogy cipő stb. meghívó házilag...
Egyedül a zene volt, amire azt mondom, hogy az drága kategória volt, de a többi... Én nem tudom közép kategóriát hogy lehet olyan olcsón kihozni, mint amiket itt mondanak, nálunk aztán semmi luxus nem volt, még autódísz se, mégis annyi lett a vége. És a kaja pia (sör,bor,tömény,pezsgő,üdítő,kávé meg minden) is 9900 volt fejenként, szóval az se volt drága kategória.
Nálunk eleve a polgári 50 ezer volt, mert a másik terembe csak kb. 20 ember fért volna be meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!