Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek egy 80 fős esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 80 fős esküvő kb mennyi pénzből jön ki?

Figyelt kérdés

Kb mindenből igyekszünk a középkategóriás dolgot választani.

A keretünk 2 millió forint ,de én azért kicsit lejjebb szeretnék költeni.

2013. júl. 12. 09:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
7es, mindez Bora-Borán a tengerparton?? elképzelni nem tudom,hogy mire fizettetek ennyit, ha ilyen sok minden ingyen meg sk volt... :O
2013. júl. 12. 19:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Simán. 1 millió vagy a felett egy kicsivel szerintem biztosan elég lesz. Már, ha tényleg középkategóriás dolgokat választotok. Pest környékén is lehet olyan helyet találni, ahol 1 főre egy nem is rossz menü éjféli kajával együtt, korlátlan italfogyasztással 10 ezer/fő alatt van. Márpedig nálatok nem sok más minden kell.
2013. júl. 12. 19:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is megdöbbentem kicsit ezeken a számokon. Leginkább az, amit italra költöttek. 8800 ft egy főre csak piára szerintem piszok sok.....
2013. júl. 12. 19:11
 14/17 anonim ***** válasza:
47%
Itt a téma a középkategória, ha jól értem. Nálunk semmi nem volt a luxuskategóriából, de biztos van olcsóbb is sok mindenből. Ha egy színvonalas középkategóriás esküvőt szeretnél kb ennyi lesz a vége.
2013. júl. 12. 19:23
 15/17 anonim ***** válasza:
7-es voltam.
2013. júl. 12. 19:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekünk 65 fős volt, 1.6m-ig számoltam. Vendégvárás, édes-sós sütik egy fillérbe se kerültek, a vőlegény ruhája már meglévő egyenruha volt, 0 forint volt a dekor, nem vettem ilyeneket sem, hogy cipő stb. meghívó házilag...

Egyedül a zene volt, amire azt mondom, hogy az drága kategória volt, de a többi... Én nem tudom közép kategóriát hogy lehet olyan olcsón kihozni, mint amiket itt mondanak, nálunk aztán semmi luxus nem volt, még autódísz se, mégis annyi lett a vége. És a kaja pia (sör,bor,tömény,pezsgő,üdítő,kávé meg minden) is 9900 volt fejenként, szóval az se volt drága kategória.

Nálunk eleve a polgári 50 ezer volt, mert a másik terembe csak kb. 20 ember fért volna be meg ilyenek.

2013. júl. 13. 05:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Szintén középkategóriás esküvőnk, 100 fővel 1.7 millióból jött ki.
2013. júl. 16. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!