Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 80 fős esküvő kb mennyi pénzből jön ki?
Kb mindenből igyekszünk a középkategóriás dolgot választani.
A keretünk 2 millió forint ,de én azért kicsit lejjebb szeretnék költeni.
Szerintem kb. 1,2 millára le lehet szorítani úgy, hogy nem romlana vészesen a minősége a dolgoknak.
Pl.:
Te készítesz el pár dolgot, ha van egy kis kézügyességed, de minimum te szervezed, ha már veszed a dolgokat, nem esküvőszervezőt kérsz meg. Ez olyan luxus, amit te is megtudsz csinálni, még ha esetleg vendégeknek szóló ajándékot nem is tudsz csinálni.
(láttam egyszer egy nagyon aranyosat, pici üvegekben - mint az erős pistáé - a menyasszony és a vőlegény által főzött lekvár volt, kis bilétával. Hasonló: [link] )
na, akkor még az 1milla is sok, amit írtam! :) nálunk is ilyen volt, sok minden volt baráti áron (nagy az ismerettség :P ), a 120főnk volt 800E, cakkumpakkum :)
Szóval így olyan 7-800at mondanék neked is, mert ruhád meg virágod mondjuk tuti nem lesz olyan olcsón, mint nekem ... (a kettő együtt 50E volt)
Veszprém Betekints fogadó. ( ott kivettünk pár szobát is, az mondjuk megdobta)
Menü: 5500*85
Zenekar: 120
Szállás a vendégeknek: 120
Ruhabérlés: 180
Dekor+virág étterem+templom: 120
Pia: 600
Sós édes sütik, + a torta: 60
Koktélbár: 150
Vőféj 60
Ezek csak a nagyobb kiadások, és számtalan apróbb, amit neki se állok sorolni. Varrattam egy tényleg jó nyári öltönyt 80-ért pl. Szóval megy a pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!