Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a vendégsereg és a házasodó pár zenei ízlése nagyon elüt egymástól, mit érdemes lakodalomra betenni?
Esküvős táncokat tanítunk, sok párral beszélgetünk ugyanerről, mindenkinek más az áldásos megoldás. Bármit választasz, lesz nyavalygás utólag. Ez vele jár, nem érdemes vele nagyon sokat foglalkozni. A saját esküvőnkön alap volt, hogy a mi zenei ízlésünk a lényeg, nem a vendégeké. Ha már egyszer a mi napunk, akkor szóljon rólunk, legalább mi érezzük jól magunkat!
Aki azért jön, hogy azt ünnepelje meg, hogy én összekötöm az életemet valaki mással, elsősorban az én kedvemért jöjjön. Ha olyan zene van, amit nem szeret, akkor mosolyogva üldögélje végig, foglalja el magát és pont. Nálunk a mi és a baráti körünk zenei ízlése volt kb. 80%-ban, és kb. 20%-ban volt olyan, ami "egyéb". Mondjuk a "mi" zenéinkben sok középutas zene volt, az örökzöldek, retró zenékben sok olyan van, ami már mindenkinek belefér. A listára viszont olyan nem kerülhetett fel, amit én vagy a párom megvétóztunk. Nálunk ez a kategória volt a mulatós zene.
Egyik ismerősünk zseniálisan oldotta meg a kérdést: Külön választotta. Első nap volt a ceremóna a vacsorával, amire a szűkebb kör, meg a család volt hivatalos, és tartottak egy bulit másnap, amire meg a tágabb baráti kör és mindenki más is meg volt hívva.
Így a szülők-nagyszülők kategória megkapta amit akart a vacsihoz adott zenével, másnap meg mehetett a parti a haverokkal.
Lehet, hogy nyers leszek meg egyedül leszek ezzel a véleményemmel, de annak a kulturáltsági szintjéről megvan a véleményem, aki nekiáll az esküvő előtt nyavalyogni meg dirigálni a párnak, hogy milyen zene LEGYEN az esküvőjükön, főleg miután látszik, hogy próbálnak a listaküldözgetéssel a kedvükre tenni. Az ilyen kritizálós nyafogógépek úgyis találnak vmi olyasmit, amin csámcsognak sajnos, mindig, tapasztalatból mondom. Ha nem a zenén, akkor a dekoron kezdik el, hogy a fehér rózsa szebb lett volna.
Ilyen esetekben, a zenével kapcsolatban, én a retró slágereket szoktam ajánlani, abból talán találtok olyat, amit ti is szerettek, és a vendégsereg is meghallgat. De én személy szerint olyan dalt, amitől borsódzik a hátam, nem tennék be, max. amíg átöltözöm menyecskeruhába, mert az én esküvőmön ne legyen már semmi olyasmi, amitől irtózom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!