Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
November elején lesz az esküvőnk, mit vegyek fel?
a ruhám megvan, a szoknya alá harisnya, az oké eddig. de felülre, fűzőre mit vegyek, hogy ne fagyjak meg a templomban?
volt köztetek valaki aki szintén őszi esküvőt csinált?
Szia!
Nekünk ma van a 4. házassági évfordulónk.....
Nekem spagetti pántos ruhám volt, és arra egy a ruhához is illő bolerót vettem fel,illetve a ruhához kölcsönöztem.
Igaz nekünk nem volt templomi esküvőnk,de a szabadban készültek fotók,sokáig kint voltunk,de nem fáztam egy cseppet sem.
Remélem tudtam segíteni.
Sok boldogságot nektek!!
Szia!
Ha bérelted a ruhádat,ott kell lennie kis kabátkának is,van valami neve de nem jut az eszembe.Ott kellene megkérdezni.Nekem is ősszel volt az esküvőm,és az én ruhámhoz adtak.Sok boldogságot :)
Nekem három éve dec. 5-én volt az esküvőm, én is a kölcsönzőből hoztam szőrmés bolerót, de szinte nem is volt rajtam. Lehet nagyon izgultam és eszembe se jutott fázni, de kint sem volt túl hideg, 10 fok volt. Tóparton volt a fényképezkedés, még ott sem volt rajtam.
Remélem Nektek is szép időtök lesz.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!