Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ékszerek illenek ehhez az esküvői ruhához?
Ez lesz az esküvői ruhám. A gyűrűnk fehér arany karikagyűrű lesz, az enyémen egy sor kő is van.
Valamilyen nyakláncot szeretnék hozzá felvenni, meg kellene fülbevaló is. Arra gondoltam, hogy gyöngysor kéne egy gyöngy fülbevalóval.
Vagy egy síma gyöngysorra vagy egy ilyenre gondoltam:
Gyöngysor:
De ehhez stílusban is ilyen fülbevaló kéne, de azt még nem találtam. [link]
Vagy mivel a ruha V nyakú, jobb lenne egy V nyaklánc?:
A gyöngysor nekem sokkal jobban tetszik.
A nejlonos megoldás a 10 évvel ezelőtti karácsonyi vásárok hangulatát juttatja eszembe.
Miért fontos ez a nyaklánc kiválasztásánál? Nem vagyok magas és nem vagyok nagyon vékony se, van rajtam úgy 5-8 kilógramm felesleg.
A ruha miatt kérdezed? A ruhát már megvettem, felpróbáltam, jól áll, nem csak szerintem:D
A lila gyöngyös iszonyat kínaibizsu.
Sima gyöngysort választanék. A ruha is egyszerű, egy ilyen klasszikus megoldással nem lehet mellélőni.
Az ivory színűt választottam, lilát rakja be, pedig választottam, hogy melyik legyen.
Igen, az igaz, hogy majd élőbe adja ki magát...nagyon remélem, hogy nem lövök mellé. Az esküvői ruhát is interneten rendeltem, meg a menyecske ruhámat is, na utóbbival melléfogtam, de visszaküldtem, és csak a postaköltséget buktam, végül nevetségesen olcsón találtam a duriban egy menyecskeruhát magamnak, ami újonnan drágább, mint a menyasszonyi ruhám.
Ha nem tetszik a nyaklánc, legfeljebb visszaküldöm:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!