Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi értelme van pár hetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van pár hetes diétát tartani az esküvő előtt? Utána 1hét alatt úgyis visszajön.

Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 16:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
Én azt nem értem, hogy aki a lagzijára le tud fogyni 16 kilót-mint az egyik hozzászóló például-az egyébként is le tudna fogyni esküvőtől függetlenül. Miért nem teszi meg? Az esküvő fontosabb, mint az egészsége? Totál bizarr. :S Eleve mennyire szánalmasak már ezek a nők, akik évek óta az esküvőjükre készülnek, mintha ez lenne életük egyetlen célja. Van egy ismerősöm, fél éve van pasija, de hetek óta minden nap esküvői ruhákat-csokrokat posztol facebookon. Pedig nincs eljegyezve se. A fickója persze semmit sem reagál. Srác helyében odébállnék, mert az ilyen nőki szellemi fogyatékosok az én szememben. Ja, nő vagyok. :)
2013. jún. 15. 17:23
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
11-es, hát az a csaj nem lehet százas. :D Szegény pasi!
2013. jún. 15. 17:25
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

"Én azt nem értem, hogy aki a lagzijára le tud fogyni 16 kilót-mint az egyik hozzászóló például-az egyébként is le tudna fogyni esküvőtől függetlenül."

Ha valaki le tud fogyni az esküvőig 16 kilót és utána nem szedi vissza, mint ahogy az általad emlegetett és leszólt válaszoló, (akit nem ismersz és valószínűleg ezen a pár mondaton kívül semmit nem tudsz, de mindegy) és utána ezt tartani is tudja, annak már valószínűleg az esküvőtől függetlenül is ért az elhatározás az életmódváltásra (mert biztos nem véletlenül nem hízta vissza, azért tenni kell), az esküvő csak egy plusz motiváció volt. De ez csak az én véleményem. Ha valaki tartja a súlyát, szerintem az nem csak és kizárólag egy alkalom miatt fogyott le.

2013. jún. 15. 17:31
 14/21 anonim ***** válasza:
65%
13-de érted, az esküvő nagyobb motiváció, mint az, hogy nehezebben megy fel a lépcsőn, hamarabb elfárad, csúnya a teste, stbstb, az egész életet megnehezíti 16 kiló plusz (tudom, mert én 20 kilót fogytam le szülés után, van róla fogalmam, milyen más az élet kövéren...) tehát az esküvő TÉNYLEG ekkora dolog, hogy erősebb motiváció mindennél? Én ezt nem érem fel ésszel.
2013. jún. 15. 17:35
 15/21 anonim ***** válasza:
96%
Mégis hogy jön ide, hogy mennyire szánalmas, aki évek óta az esküvőjére készül, mikor a kérdésben egy pár hetes diétáról van szó? Szerintem teljesen normális dolog, hogy valaki az esküvőjén a legjobb formáját akarja hozni.
2013. jún. 15. 17:46
 16/21 anonim ***** válasza:
47%

15-ös, csak tán nem magadra ismertél? :)

Miért, a kérdező megszabta, hogy csakis az esküvő előtti diétáról szabad írni? Van valami törvény, amit megszegtem? :))

2013. jún. 15. 17:48
 17/21 anonim ***** válasza:
46%
Hülyeség. Amúgy sem értettem soha ezt a fogyási mániát.
2013. jún. 15. 17:50
 18/21 anonim ***** válasza:
91%

"15-ös, csak tán nem magadra ismertél? :)

Miért, a kérdező megszabta, hogy csakis az esküvő előtti diétáról szabad írni? Van valami törvény, amit megszegtem? :))"

- nem ismertem magamra, jó pár éve férjnél vagyok és nem készülök új esküvőre

- igen, a kérdező megszabta, hogy mire vár választ, mégpedig a kérdésével

- törvényt nem szegtél meg, csak az oldal saját szabályzatát, ami tiltja az off-olást

2013. jún. 15. 18:09
 19/21 anonim ***** válasza:
90%

Én ugyan nem diétáztam anno az esküvőnk előtt, viszont baromira vigyáztam a súlyomra, ugyanis úgy vettem meg nagyon jó áron a menyasszonyi ruhámat és sajnos le kellett mondanunk az esküvőt, mivel a párom papája meghalt és tiszteletben tartottuk a gyászt, így az eredeti dátumhoz képest 9 hónappal később lett megtartva az esküvő. És mivel elég hízékony típus vagyok, így elég ciki lett volna, ha nem fértem volna bele a ruhámba és vehettem volna másikat.:)

Amúgy meg szerintem is érthető, hogy az esküvőjén mindenki jól akar kinézni. Elvégre arról az eseményről azért őriz az ember majd képeket, videókat, míg azután hogy visszajönnek-e a kilók, azt ki tudja, de ha mégis, hát az esküvői képeken legalább jobb formában volt.:)

2013. jún. 15. 18:16
 20/21 anonim ***** válasza:
15%

ma 17:23

Honnan tudod, hogy nem szülés után fogytam 16 kilót?

2013. jún. 15. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!