Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van pár hetes diétát tartani az esküvő előtt? Utána 1hét alatt úgyis visszajön.
"Én azt nem értem, hogy aki a lagzijára le tud fogyni 16 kilót-mint az egyik hozzászóló például-az egyébként is le tudna fogyni esküvőtől függetlenül."
Ha valaki le tud fogyni az esküvőig 16 kilót és utána nem szedi vissza, mint ahogy az általad emlegetett és leszólt válaszoló, (akit nem ismersz és valószínűleg ezen a pár mondaton kívül semmit nem tudsz, de mindegy) és utána ezt tartani is tudja, annak már valószínűleg az esküvőtől függetlenül is ért az elhatározás az életmódváltásra (mert biztos nem véletlenül nem hízta vissza, azért tenni kell), az esküvő csak egy plusz motiváció volt. De ez csak az én véleményem. Ha valaki tartja a súlyát, szerintem az nem csak és kizárólag egy alkalom miatt fogyott le.
15-ös, csak tán nem magadra ismertél? :)
Miért, a kérdező megszabta, hogy csakis az esküvő előtti diétáról szabad írni? Van valami törvény, amit megszegtem? :))
"15-ös, csak tán nem magadra ismertél? :)
Miért, a kérdező megszabta, hogy csakis az esküvő előtti diétáról szabad írni? Van valami törvény, amit megszegtem? :))"
- nem ismertem magamra, jó pár éve férjnél vagyok és nem készülök új esküvőre
- igen, a kérdező megszabta, hogy mire vár választ, mégpedig a kérdésével
- törvényt nem szegtél meg, csak az oldal saját szabályzatát, ami tiltja az off-olást
Én ugyan nem diétáztam anno az esküvőnk előtt, viszont baromira vigyáztam a súlyomra, ugyanis úgy vettem meg nagyon jó áron a menyasszonyi ruhámat és sajnos le kellett mondanunk az esküvőt, mivel a párom papája meghalt és tiszteletben tartottuk a gyászt, így az eredeti dátumhoz képest 9 hónappal később lett megtartva az esküvő. És mivel elég hízékony típus vagyok, így elég ciki lett volna, ha nem fértem volna bele a ruhámba és vehettem volna másikat.:)
Amúgy meg szerintem is érthető, hogy az esküvőjén mindenki jól akar kinézni. Elvégre arról az eseményről azért őriz az ember majd képeket, videókat, míg azután hogy visszajönnek-e a kilók, azt ki tudja, de ha mégis, hát az esküvői képeken legalább jobb formában volt.:)
ma 17:23
Honnan tudod, hogy nem szülés után fogytam 16 kilót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!