Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek nem fognak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem fognak a rokonok megsértődni ha nem lesz lagzi csak esküvő?

Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 15:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nálunk 5-kor lesz az esküvő utána már nem illik ebédet adni inkább vacsorát de az meg hogy néz ki lagzi nélkül.
2013. jún. 16. 10:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs azzal, ha ebéd helyett vacsora van, lagzi nélkül :) A lagzi nem illés kérdése, már azzal megtisztelitek a vendégeiteket, hogy nem engeditek haza őket éhesen, a lagzi csak hagyomány!
2013. jún. 16. 11:34
 13/19 anonim ***** válasza:

10-es vagyok

Oszinten szolva ez bennem is felmerult, de mazlink volt mert fel 1-re kaptunk idopintot az onkormanyzathoz. A templomit pedig mi korabbra raktuk, az delelott lesz. Igy pont ebedre tudjuk meghivni a vendegeket.

De ha delutanra kaptunk volna idopontot akkor is csak vacsi lett volna lagzi nelkul. Csak akkor szerintem a meghivo atadasakor hangsulyozzatok ki hogy nem lesz lagzi.

2013. jún. 16. 13:17
 14/19 A kérdező kommentje:
13 bocsi de én úgy tudom, hogy előbb a polgárit kell megtartani és utána a templomit.
2013. jún. 16. 13:25
 15/19 cydor válasza:
50%
a sorrendnek nincs jelentőssége. sőt. amiket én ismerek először temlpomi és sokszor a lagzi elött az étteremben a polgári. de egyáltalán nincs jelentőssége a sorrendnek.
2013. jún. 16. 16:26
 16/19 cydor válasza:
50%
sőt ha a polgári van elöbb, akkor a templomban már a féjezett néven kell(ene) szólítani a menyasszont, hiszen addigra már anyakönyvezték, már asszony.
2013. jún. 16. 16:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Attól függ mit vársz el és mennyire nem lesz semmi. A mi esküvőnkre a rokonságom 300 kilométerről érkezett. Nekem kisült volna a szemem, ha a szertartás utána "viszontlátásra" van. Ők meg biztos nagyon örültek volna, hogy fél óra miatt ennyit autózzanak.

Lehet itt izélni, hogy akkor ne is jöjjön, meg bunkók és hülyék, de az az igazság, hogy én se lennék elragadtatva, hogy azért autókázok majd négy órát oda is, meg vissza is, hogy beüljek a polgármesteri hivatalba egy 20 perces szertartásra, aztán meg húzzak is el haza. Azt meg megint csak nem csinálhattam, hogy ÉN nem tartok lagzit, de ha már itt van a rokonság, akkor csak illik velük valamit kezdeni, anyám főzzél mindenkire, etesd meg és szolgáld ki őket, mielőtt hazaindulnak.

Ha lesz egy vacsora, akkor meg majdnem ugyanott vagy, kb. csak a rövid fogyasztást meg a zenészt spórolod meg.

2013. jún. 17. 09:24
 18/19 anonim ***** válasza:
15-16 reformátusoknál pl. annyira nem mindegy a sorrend, hogy csak a polgári után lehet, mert ők nem külön esküvőt tartanak, hanem házasság megáldó szertartás van és csak azt lehet megáldani, amit már megkötöttek.
2013. jún. 17. 09:25
 19/19 anonim ***** válasza:

Mi is ugy tervezzük, hogy lesz polgari esküvö, egyhazi, majd egy vacsora. Kb. 40 fövel az egész.

Nalunk lehet, hogy lesz sértödés, mert ahogy felvetödött az esküvö szo a csaladban, anyam, és a leendö anyosom mar szét is kürtölte az egész csaladban, meg a barati körben, és a mi nevünkben meghivtak mindenkit. De ez legyen az ö problémajuk, mi maradunk a szük csaladi körben tartando kis vacsoranal, egy-két legjobb baratunkkal pluszba.

Még nem mondtuk nekik, de igy lesz, mert nem tudunk 2 millios esküvöt tartani, viszont nem is akarunk még 2 évig varni, hogy gyüjtsünk ra. Egyébként sem szeretnék részeg rokonokkal tancikalni, nem az én vilagom a lagzi.

2013. júl. 3. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!