Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a barátnőméknek nászajándékba? Szülőknél laknak így pl:turmixgépet nem:-), a férje külföldi így könyv nem. ötletek?
Mi nagyon ötletes nászajándékot kaptunk,és nagyon tetszett!
Volt 1 nagy esernyő össze csukva,és masnival átkötve.Mikor kinyitottuk meg rázuhant a fejünkre a pénz(mint az eső) ami rá volt kötözve! :))Nagyon jó volt!
Én a barátnőméktől egy szép fényképalbumot kaptam, egy másiktól egy képkeretet és hozzáillő elefántos virágtartót. Szerintem a barátok egymás között nem szoktak olyan nagy értékű ajándékot adni. Így pénzt sem érdemes, mert gondolom nem több 10 ezret gondoltál.
Inkább olyan dolgot találj ki, amiről évek múlva is te jutsz az eszükbe. (egy turmixgépről nem biztos)
Szia!
Ezen az oldalon olvastam valahol és nagyon megtetszett az ötlet,vegyél nekik lottót és kaparós sorsjegyet vagy 50-et.
szerintem nagyon jó pofa és izgalmas is,nektek hogy tetszik az ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!