Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy bajban vagyok a völegényemmel 4 éve vagyunk együtt nagyon kedves és nagyon szeretem.3 hét múlva összeházasodunk ez igy szép és jó de egy hétel ezelöt megismertem egy másik férfit és minden összezavarodott. Mit tegyek?
Na szóval
van egy "fiú" akivel 3 hét múlva összeházasodtok. 4 éve vagytok együtt. Távkapcsolatban? Mit jelent ez? milyen idő közönkét találkoztatok? Hány éves vagy? a 20-as éveid elején- közepén jársz?
Á ezt a másikat tényleg hagyd a francba! a leendő férjedre miért nem gondolsz "férfiként"?
Nekem olyan furcsa ez...
szeresd, maradj vele, de nem korai ez a házasság még egy kicsit? Tudom, 4 év sok idő, de biztos vagy benne, hogy hozzá akarsz menni? Megy az együttélés? jó vele? kijöttök?
Sajnos az a baj, hogy sok pár előtte bármennyire is szerette a másikat, az együttélés még sem megy és ez tönkre vágja a dolgot.Ha valóban annyira fontosak egymásnak és változnak a másikért, akkor az egy nagyfokú jellemfejlődés is lesz, amire lehet alapozni egy házasságot egy közös életet. 3 héttel az esküvő előtt, már "tűkön" kellene ülnöd az izgalomtól, hogy óóó férjhez megyek! meg de jó lesz, de várom! Nem egy másik pasival foglalkozni!
Ne szakítsd meg a komoly kapcsolatodat, de amennyiben nem vagy sziklaszilárdan biztos abban , hogy csodálatos lesz a házasságotok és a "közös" életetek. Várj még!
Itt úgyis az az egyesegyedüli jó döntés amit a Kérdező annak érez. :) Adhatunk mi itt bármilyen tanácsot, de dönteni neki kell. Ítélkezni viszont nagyon kár, pláne arctalanul, névtelenül, az érintettek ismerete nélkül.
Remélem Kérdező jól döntöttél, és boldogok lesztek!:)
26-os vagyok
Pont azért írtam ezt, hogy meg kell tudni oldani a problémákat a házasságban! A kapcsolatban. Az a baj, ha ezeken a dolgokon még nincsenek túl, akkor lehet könnyebb útnak fog tűnni a válás. Mostanában ezt csináljak az emberek.Ami nem működik ki kell dobni. Ami elromlott igen is meg lehet javítani. Nem mondom, hogy éveket várjon még, vagy valakinek 8-10 évig kell a másikkal élnie! NEM!
Csak tételezzük fel, hogy eddig együtt az életnek csak a jó oldalát látták. Két szerelmes fiatal egy jól működő 4 éves kapcsolatban.Az együttélés pont ennek a példája
Régen az emberek együtt jártak pár évig, majd összeházasodtak 20 éves korul. Nem volt szokás együtt élni, ott aludni a másikkal csak titokban lehetett, vagy úgy sem.
Nem látták egymás idegesítő tulajdonságait sem ezáltal. Mégis valahogy összeszoktak, .Menjél férjhez, szülj hamar gyereket volt a módi! 20-30 évvel ezelőtt ciki volt a válás, akármilyen rossz volt is az ember házassága.
Egy elvált nő, akár gyerekkel, nem kellett egyedülálló agglegénynek, messzire kerülték.Csak olyannak aki már szintén elvált.
Ma teljesen más a helyzet.Sokan már 2 év után elválnak, mert nem megy és kész.. majd lesz más alapon. Főleg a mostani 30-asok.
Tehát, ha megy együtt , akkor megy legyen házasság, ha meg nem, hát nem, de legalább válás sem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!