Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentazöld esküvői dekorációval találkoztatok már itthon?
Figyelt kérdés
A kinézett esküvői helyszíneken csak a szokásos barna, lila, narancs, arany, bézs, zöld, stb. színek vannak. Külföldi blogokon, oldalakon viszont belebolondultam a mentazöld dekorba. Hol juthatnék hozzá ilyenekhez? Vagy egyszerűbb egy sima fehér dekort kérni és általunk külön megvásárolt menta elemekkel feldobni?2013. máj. 30. 02:01
11/11 anonim válasza:
Én is azért linkeltem azt a dekoros blogot, mert az egyik bejegyzésben (natúr design a téma) a koszorúslányok is mentazöldben vannak. :) Ilyen képet sokat lehet külföldi oldalakon találni, de magyaron már sokkal kevésbé.
Nem pont az az árnyalat, de hasonló, meghívóval:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!