Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis esküvőt szeretnénk majd-Ötletek?
tíz éve együtt vagyunk,van 2 kisgyermekünk.Szeretnenk megeskudni jövőre. Kis esküvö lenne max 12 emberrel.
Viszont mindenkeppen szeretnem,hogy mégis emlékezetes legyen,vannak ötletek?
Köszi a választ.Igen,2 lányom van:)
Nem igazán az anyagiak miatt nem akarunk nagy lagzit.Inkább szeretnénk kis esküvöt,de emlékezeteset,ehhez várok ötleteket.
Esetleg azok akiknek ugyanugy kis lagzija volt,hogy volt.
Őszinte leszek.Én el nem tudnám képzelni h kicsi legyen.Nektek nem nagy a család?Annyira jó érzés lehet amikor minden családtag együtt van és mindenki örül.Legalább egy ilyen jelentős eseményen együtt lennétek.Ez az emlékezetes szerintem igazán.Persze kis létszámmal is lehet élmény.Biztos hogy nem lehet téged meggyőzni? :)
Esetleg még ha várnátok vele és gyűjtenétek rá?
Sziasztok! Mi is kis esküvőt tervezünk, és mi igenis az anyagiak miatt. Nálunk is két gyerkőc van, illetve most érkezik a második.
Szóval, a családon belül van egy egész helyes kis kert + ház + nagy terasz. Mi azt tervezzük, hogy bográcsos buli lesz, semmi felhajtás. Feldíszítjük a teraszt, kertet, stb. Ott a gyerekek is el vannak, a felnőttek meg főleg :)
Talán annyi, hogy a párom fegyveres szervnél van, és esetleg olyan járművel érkezünk, amivel a rabokat is szállítják.
Sok boldogságot!
Szerintem én nem élnék túl egy nagy esküvőt! Totálisan egyetértek a kis esküvővel, felesleges kidobni azt a rengeteg pénzt, mind elkölteni az étteremre aztán persze úgysem felelne meg mindenki elképzeléseinek az egész. A kis esküvő sokkal meghittebb, nem egy "műsor" jellegű hanem tényleg családias. Nekünk jövőre lesz esküvőnk valamikor még nem tudjuk mikor, de mindketten tartózkodunk a nagy felhajtástól, csak végre össze akarjuk kötni az életünket.
Egy szertartás után én is úgy képzeltem, hogy egy teraszos parti megfelelne úgy, hogy esetleg az ételt meg lehetne rendelni ha nem olyan sok emberről van szó tehát 20 alatt, és sütiket tényleg lehet sütni a családtagoknak is. Esetleg még a tortát megrendelni. De ha amúgy a pénz nem gond, akkor egy kis vidéki kúriában szervezném tóparti szertartással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!