Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti irtatok házassági szerződést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti irtatok házassági szerződést?

Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 14:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi sem vagyunk nincstelenek, és mi sem írtunk szerződést! Ez nem feltétlenül szegénység vagy gazdagság kérdése....úristen!!!! Off
2013. máj. 25. 17:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Mi irtunk

Miert egyszeru nekem sajat cegem van a vagyonunk kozos de ha a cegem fait csodot mond viszi a bank a hazunkat a kocsinkat a nyaralot stb.

Van szerzodes akkor a ceg kulon vagyon igy csod eseten csak az megy ami az en tulajdonom.Nem nagy vallakozasrol van szo egyszemelyes de ki tudja mit hoz a jovo.

Mindenkinek ajanlom aki meg akarja vedeni a csaladjat es sajat cege valllakozasa van.

2013. máj. 25. 21:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi írtunk. Még csak élettársak voltunk, amikor a férjem szülei meghaltak. Az apósom újranősült és a felesége rengeteg hitelt vett fel úgy, hogy az apósom volt az adóstárs. Fizetni kellett a nő helyett mindent, mert a nagyapa háza volt a fedezet. Szóval még a házasság előtt adóstárs volt a férjem. Nagyon sok tanácsadóhoz, ügyvédhez elmentünk, és azt csináltuk, hogy mindent átraktunk az én nevemre, de lett írva egy szerződés, hogy én ajándékozok neki, ha szétmegyünk, vagy ha meghalok, ő örököl. Tehát minket valahol a szükség vitt rá. Nem bántuk meg, biztosítva vagyunk a papíron külön, de egyébként közös vagyonunk.
2013. máj. 26. 11:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi sem fogunk írni, de meg sem fordult a fejünkben. A környezetünkben sem írt senki ilyesmit.
2013. máj. 27. 21:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Én akartam, mert tiszteletben tartom, hogy a párom megdolgozott azért, amije van, és nem akarom, hogy bármikor is felmerüljön benne, hogy én azt el akarom tőle venni. De azt mondta, hogy ne legyek már hülye, nem írunk semmiféle szerződést :-) Beszéljétek meg, hogy nektek fontos-e. Szerintem semmi rossz nincs benne.
2013. máj. 30. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!