Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Valaki felismeri?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki felismeri?

Figyelt kérdés

Valamelyikőtök felismeri ezt a ruhát?

Ki a tervezője?

Elég ha láttátok valamelyik magyar szalonban..

Ez az álom ruhám, de csak ez a linkem, vagy google képkeresőben talált képem van.

Segítsetek légyszi!

(vagy ha tudtok hasonlót, akár nem levehető boleróval, mert a cél, hogy hosszúujju legyen, akkor linkelhettek)

köszönöm

[link]

2013. máj. 17. 20:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Szép ruha. Az a modell pedig hasonlít egy színésznőre csak nem tudom kire.
2013. máj. 17. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
A ruha egy Justin Alexander darab. Google-ben keress rá, hogy nálunk melyik szalonokban találhatók meg a ruhái, és ha nem is tartják épp ezt , kérésre megrendelik. Azt hiszem, hogy pl. a Bonjour szalonnál is vannak ilyen ruhák(meg biztos még több helyen is). :)
2013. máj. 17. 20:48
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Csak gratulálni tudok az ízlésedhez, főleg ha az alakod is hasonló...
2013. máj. 17. 21:14
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Ennyire vékony azért nem vagyok, de azt nem is bánom:)

Köszönöm a segítséget, már keresem is

2013. máj. 17. 21:25
 5/13 anonim ***** válasza:

Sőt, még így is megtaláltam Neked:

[link]

(20:48-as voltam)

2013. máj. 17. 22:18
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a tervező neve nagy segítség volt....én is eljutottam ide... Azt hiszem Battára ki fogunk menni, vőlegényem nagyapja ott lakik:)
2013. máj. 17. 22:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Valóban Justin Alexander modell. CSAK és kizárólag a Bonjour szalonban található meg Magyarországon, mivel ők az egyetlen hivatalos viszonteladói.

A ruhái vételára 3-500.000 ft között mozog.

2013. máj. 17. 22:54
 8/13 A kérdező kommentje:

Közvetlenül a tervezőtől 1500 font...

Ennyiért ha lehet megvenni nem szeretném,,,, (vagyis szetném, de vannak korlátaim.:()

2013. máj. 18. 05:58
 9/13 A kérdező kommentje:

Voltam próbálni:)

Gyönyörűen állt, de volt egy még szebb, amit fotó alapján nem választottam volna, feladtam magamnak a leckét:)

mindenkinek köszönöm a segítséget:)

2013. jún. 2. 11:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Na, és megtaláltad pont azt a ruhát amit linkeltél? Ez tök jó! Ha esetleg tudsz, akkor linkelj a másik ruháról is képet, én kíváncsi vagyok rá. :)
2013. jún. 3. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!