Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az ilyen szülőket leállítani?
Nálunk is ez volt. 4 hét múlva lesz az esküvő, már majdnem mindenki beletörődött.
Az viszont nem fordult meg a fejünkben, hogy a "kritikusokat" ne hívjuk meg. Meghívtuk, majd ők eldöntik hogy így is jönnek-e.
Az hülyeség hogy nem hívni meg őket, ezt verje ki a párod a fejéből. Egyszerűen azt mondjátok hogy nem lesz templomi és kész. Nálunk tavaly a mamám sztrájkolt és ő elég jól hozzá is járult az esküvőnkhöz, de én keres perec megmondtam neki hogy nem lesz templomi, ez a mi esküvőnk és az lesz amit mi akarunk. Húzta 1-2 hétig a száját de beletörődött és igazából nem is hiányzott.
Az ilyen embereket őszinteséggel és nyílt megmondással lehet kezelni. Ahányszor mondja a magáét ti annyiszor tudatosítjátok bennük hogy a ti esküvőtök.
Párom nővére 2 évvel előttünk házasodott,láttuk,hogy mennyire anyósék akarnak irányítani mindent,az utolsó szalvétaidézetig...
Tanulva ebből,mi megszerveztük az esküvőt,de csak akkor szóltunk,amikor már minden le volt szervezve (szűk körű volt,anyósékat tudtuk,hogy nem mennek sehova).
Így előtte 2 héttel tudták meg,akkor meg már hiába mondta,hogy de templomi is kellene,meg nekem rövid ruha helyett hossz,étteremben ez meg az,páromnak új öltöny (nem volt hajlandó újat venni egy 10 perces szertartásért,utána rögtön vette is le a meleg miatt),meg kellene hivni ezt és ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!