Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a ruháról?

Figyelt kérdés

[link]

meg úgy általánosan a magyaros menyasszonyi ruhákról.

2013. máj. 10. 18:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10-es vagyok. Rossz a link. Tehát a képek:

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 10. 22:04
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Egyetértek azokkal akik azt mondták,hogy szép,de tucatruha.Én is így gondolom.Egyszer van esküvő az életben (jó esetben) én a különlegesre hajtottam.Ja,és még annyi,hogy különleges nem egyenlő a nevetségessel.
2013. máj. 10. 22:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Még sosem láttam magyaros ruhát pánt nélkül. Ezért azt mondom, hogy ez így egyátalán nem szokványos.

(A különlegességet meg minden majdnem menyasszony elhiszi magáról, de...)

2013. máj. 10. 23:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!Ha gondolod én küldök Neked oldalt ami megbizható és olcsó ruhák vannak ott...Én vásároltam a ruhámat neten

Bementem szalonba is..hasonlo ruha kölcsönzése több mint 2x annyi lett volna...nekem nem mind1 :)

2013. máj. 11. 13:06
 15/18 A kérdező kommentje:

Szia!

megköszönöm nagyon ha belinkeled nekem!

2013. máj. 11. 13:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Hiába "tucat" fazon, nekem ez a menyasszonyi ruha fazon :)
2013. máj. 11. 19:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg szép. Személy szerint ezt a "példányt" is felpróbáltam mert nekem nagyon tetszenek az ilyen ruhák, de mást mutatott rajtam mint így a képen, így nem ezt hanem egy hasonló pánt nélüli magyaros ruhát választottam. Egyáltalán nem bántam meg, mert csodásan éreztem magam benne, és kicsit sem érdekel az, hogy valakinek mennyire tetszett vagy se. Az enyémnek éreztem. Úgyhogy senki véleményével ne foglalkozz, hanem menny a szíved után, ha neked ez kell akkor tarts ki mellette. A többi meg le van tojva.... :D
2013. máj. 12. 10:58
 18/18 jekyll-fan ***** válasza:
nekem tetszik
2013. máj. 14. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!