Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/25 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló.. hozzám jönnél feleségül? :D
2013. máj. 6. 12:40
3/25 anonim válasza:
Nekem nagyon nem a stílusom.
Túl vastag, és utálom a sárga aranyat. Nekem a kifejezetten vékony, apró köves, fehérarany gyűrűk jönnek be.
Viszont ha neked ilyen az ízlésed, akkor mi akadálya?:)
4/25 anonim válasza:
Szép és szolid :) Elfogadnék egy ilyet.
5/25 anonim válasza:
A fehérarany gyűrűk általában jobban tetszenek, de ez most kifejezetten szép.
7/25 anonim válasza:
Nem rossz, egyszeru, en is valami egyszerut szeretnek. Mondjuk en nem vagyok sarga arany parti. Nekunk feher arany lesz, egyszeru, csak elol egy sor vekony kis ko, parome meg sima karika. A kiallo koves gyuruk amugy se praktikusak, es draganak is neznek ki. A no lehet, hogy nem is meri allandoan viselni, lehet, hogy munkahelyen se teheti, viszont egy sima karikagyuru nem veszelyes sehol se, megengedik a viseleset.
8/25 anonim válasza:
Én is fehérarany párti vagyok :) De ha valakinek ez jön be akkor szép:)
9/25 anonim válasza:
Nekem egy bajom van vele.Nincs meg benne a folytonosság,ami a karikagyűrű lényege.Az enyémben is van kő,szerintem az nem gond,viszont ez alig "ér össze".
10/25 anonim válasza:
Én ugyan a sima egyszerű karikagyűrű híve vagyok, de ez nagyon szép ízléses. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!