Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal az ő szüleinél lakunk, nekik elég sok állat van otthon. Ezért szoktam nekik segíteni az etetésben, itatásban szóval amiben tudok. Anyám azt mondja, hogy én ott csak cseléd vagyok, de én ezt nem úgy érzem. Mi a véleményetek erről?
Az a baja, hogy jól állnak anyagilag?
Annak jobban örülne, ha a lánya egy csóróhoz menne hozzá? Nem értem én ezt, de hagyjuk.
Olyanok is beszámitanak hogy egyenranguként kezelnek e vagy te vagy mindenben az utolsó?
Csak mert hallottam olyanról hogy igy álltak hozzá az uj családtaghoz, sok gondok okozott végül az uj családtag távozott...
Ugyanakkor ha egyenrangu vagy akkor normális ha nem csak jogokban de kötelességekben is egyenrangu vagy.
Igen kérdező hülyén gondolkozol.
Mi már 3 éve éltünk együtt amikor házasodtunk, de előtte is már egy család voltunk. Én onnantól számoltam hogy összeköltöztünk.
Vannak furcsa emberek, mint pl anyukád. Örülnie kellene hogy jól állnak anyagilag és segíteni tudnak titeket majd. Szerintem anyukád vagy egy kicsit irigy rájuk a pénz miatt, vagy elhanyagoltnak érzi magát, úgy érzi őt már nem is szeretheted mert ő nem tud annyit adni. Hogy a kettő közül melyik kategória azt neked kell tudni hiszen te ismered. Remélem a második mert azt egy jó beszélgetéssel el lehet intézni. Ha az első akkor ott később komoly bajok lehetnek.
lehet hogy csak hiányzol neki.
ezért ment folyton oda.
s ez lehet most a fontoskodás hátterében is.
van párja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!