Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek hova lehetne betenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hova lehetne betenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnénk az esküvőnkre a metallica-nothing else matters című számát valahova. De hova? A bevonuláshoz inkább vagy a gratulációhoz? Több ötletünk nincs még zeneileg,ebben is segíthettek?! Köszönöm! :)

2013. ápr. 30. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

egyik kedvencem metallicától, de bármilyen szép vallomás is nem való esküvőre, főleg nem bevonulós dalnak. Ha már nagyon akarjátok hogy szóljon akkor inkább szóljon akkor amikor a háznál összejön a nép..

Nem szabad elfelejtenetek, hogy nagyon sok embernek nem tetszik ez a fajta zenei stílus..

2013. ápr. 30. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Meg azt sem, hogy ez az Ő esküvőjük, és nem azé a sok emberé. Még szép, hogy az a zene szóljon, amit ők szeretnek. Én sem egy elcsépelt nászindulóra szeretnék majd bevonulni. Egyébként én a gratulációhoz javasolnám, bevonuláshoz szerintem kicsit lassú az eleje :)
2013. ápr. 30. 23:26
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Hú tök jól hangzik, szerintem inkább gratuláció. Bár nekünk még nem aktuális a dolog, de mi majd az Ossian - Társad a bajban-ra szeretnénk vonulni :)
2013. máj. 1. 00:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez tényleg szép szám, de nem esküvőre való. Nekem ha még egyszer lesz esküvőm, a Guns'N Roses-től a November rain fog szólni, mindig ezt szerettem volna...na az szerintem tökéletes bevonuló zenének :))
2013. máj. 1. 08:01
 5/6 Kései Sirató ***** válasza:

Bevonuló zenének is választható, de akkor nem sokat fogtok hallani belőle, mert a bevonulás nem tart annyi ideig, mint ez a szám..

Az én tanácsom az, hogy az anyakönyvi bejegyzés alatt menjen, amíg az anyakönyvvezető bejegyzi az adataitokat, addig lemegy az egész szám. Ezt beszéljétek meg az anyakönyvvezetővel, hogy így szeretnétek, utána aláírjátok az anyakönyvet..

Kivonuláshoz is, jó, de szintén az a gond, hogy akkor is csak az első részét fogjátok hallani, mert előbb kiértek..

2013. máj. 2. 13:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. máj. 3. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!