Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gabszem kérdése:
Milyen volt az esküvőn a nyitótáncotok?
Figyelt kérdés
Mi nem tervezünk semmi előadást vagy ilyesmit... Tánctanárhoz se megyünk, egy szép lassú számot választottunk ami illik hozzánk. Nálatok hogy volt/lesz?2013. ápr. 30. 14:17
11/13 anonim 

válasza:

hát én akkor nem venném a fáradságot, hogy jól érezzem magam az esküvőn. Számomra pedig unalmas a lötyögés, azt egy unalmas rádióra is meg tudod csinálni, nekem semmi "szép" nincs abban, hogy ott nyálaskodnak. Persze, szép, ahogy az ifjú pár szereti egymást, de akkor már valamit találjanak ki, ha odacsődítik a népet.
12/13 anonim 

válasza:

Nálunk nem volt nyitótánc, nem is terveztük, a násznép nem is hiányolta. Mi még ki sem fújtuk magunkat az étteremben, páran már táncoltak, és ez így volt jó.
Én ezeket a "vicces" nyitótáncokat egyébként nagyon nem szeretem. Ha már van nyitótánc, én akkor egy érzelmes, lassúzást tudok elképzelni. De mindenki más. Legyen úgy, ahogy ti szeretnétek.
13/13 anonim 

válasza:

a nyitótánc baromira nem új divat... Minden nagyobb eseményen a házigazda tett egy ilyen "kedvhozó" gesztust a vendégei előtt... Nem értem a sok savanyú embert. Ti semminek nem tudtok örülni? Szerintem jó buli nyitó tánc is, elvégre ez a párról szól! Senki nem hal bele egy maximum 3 perces számba, amíg a párt kell nézni, nem mellesleg akik ott vannak és veled ünnepelnek ( és tetszik nekik, mert szeretnek minden ballépéseddel együtt), azok a szeretteid, de ezek szerint Ti ilyen rossz társaság lehettek, hogy leszarjátok a "barátokat", családtagokat. Minden jó buliba kellenek ilyen savanyúcukorkák :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!