Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen volt az esküvőn a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabszem kérdése:

Milyen volt az esküvőn a nyitótáncotok?

Figyelt kérdés
Mi nem tervezünk semmi előadást vagy ilyesmit... Tánctanárhoz se megyünk, egy szép lassú számot választottunk ami illik hozzánk. Nálatok hogy volt/lesz?
2013. ápr. 30. 14:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát nekünk bolondos. Indítottunk shrek2 betétdalával, aztán greese betétdala, volt benne jackó, lady gaga, leander, benny hill betétdala, a végén pedig megint shrek. Meg volt még valami, de szégyen, nem emlékszem. A lényeg, hogy nem akaruk a szokásos táncokat, vájemszijej, meg társaik. Nekünk nagyon bejött :) mi sem mentünk tanárhoz, a zenét is magunk válogattuk és vágtuk. :)
2013. ápr. 30. 14:58
 2/13 anonim ***** válasza:
bocsi, eminem is volt benne a whitout me :D
2013. ápr. 30. 14:58
 3/13 anonim ***** válasza:

Volt egy kis tingli tangli lassúzás, de az igazság az, hogy ki volt vele a tököm is, mert hosszú volt és nem vagyok egy táncos alkat, és szerepelni SE szeretek, így idegesített, hogy még mindig csak mi táncolunk.

Ilyen "boldonos" hülyeség végképp nem volt, egyikőnk sem ilyen alkat, szerintem nagyon gáz, meg az az igazság, hogy ezek engem nézőként se kötöttek le soha, mindig úgy voltam vele, hogy jaj most itt kell ülni és csodálkozni, meg nevetni nagyokat, mikor évek óta mindenki ezt a hülyeséget csinálja "vicces meglepetésnek". Úgy voltam vele én nem ületem végig a vendégeinkkel ezt.

2013. ápr. 30. 15:06
 4/13 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló, én teljesen egyetértek veled, hasonlóképpen gondolkozom, de hát ízlések és pofonok, kinek mi tetszik. Mi se vagyunk azok az előadós tipusok :)
2013. ápr. 30. 15:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja, második vagyok, amúgy mi zenét se választottunk, a zenész játszott valami lassút, azt se tudom mi volt az. :) Nekünk nagy szerencsénk volt az egésszel, mindent és mindenkit úgy sikerült kiválasztanunk, hogy alig kellett valamit előírni, meg gondolkodni, nagyon sokat levettek a vállunkról.
2013. ápr. 30. 15:41
 6/13 A kérdező kommentje:
mi is igyekszünk lazán kezelni mindent, csak kiváncsi vagyok másoknál hogy volt/lesz
2013. ápr. 30. 15:47
 7/13 anonim ***** válasza:

1. vagyok, nincs baj a tinglitanglival, de az igenis bánt, hogy hülyeségnek tartjátok. Ennyi erővel én is tudnék a tinglitanglira olyat mondani, hogy még csak arra sem veszitek a fáradságot a saját esküvőtökön, hogy egy kicsit megerőltessétek magatokat és 5 percet táncoljatok vagy tudjátok, mire "táncoltok". Nálunk nem volt erőltetett nevetés, mindenkinek nagyon tetszett.

Ahogy a kérdező is írta, olyat válassz, ami illik hozzád, de nem kéne ledegradálni a vicceset, mert másnak az tetszik. Nekem ez olyan fura. Bocs az offért. Ettől függetlenül én nyomtam zöld kezet :)

2013. ápr. 30. 16:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Miért kellene vennem a fáradtságot és hülye táncot járni? Szerveztünk egy esküvőt, mindennel, ami egy esküvőhöz kell, minek kell erőlködni? Jó, hogy neked bejön, meg mindenki élvezte, én is mindig kedvesen nevetek, attól függetlenül, hogy egyáltalán nem élvezem.

Ez kicsit olyan, mint a tűzijáték a tortán, azt is mindenki nézi és ámuldozik, mikor a sötétben hozzák az szikrázó tortát, holott az emberek többsége 20x látott már olyat és ízléstelennek tartja.

2013. ápr. 30. 19:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is hülyeség ez a nyitótánc dolog. Én úgy gondolom, hogy ha a vendégek táncolni szeretnének, akkor nyugodtan tegyék meg. Nem kell ahhoz megvárni a menyasszonyt és a vőlegényt.

Ez a nyitótánc mizéria is csak egy újabb divat.

2013. ápr. 30. 20:01
 10/13 A kérdező kommentje:
Nekem azzal semmi gondom, hogy az ifjú pár kezdi meg a táncot. Szerintem ez szép hagyomány, de én nem vagyok híve a betanult koreográfiás dolognak. De semmi bajom azzal ha valakinek meg az tetszik. Mi szépen elkezdünk majd lassúzni aztán becsatlakoznak a rokonok.
2013. ápr. 30. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!