Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol legyen a helyszín?
Esküvőre keresek helyszínt Komárom-Esztergom megyében.
Teljesen elvesztem, neten van kb 3 fenn, de mindegyik elszállt hely, elszállt árakon.
Segítenétek?
Akinek van tapasztalata, pl volt ott esküvőn vagy ő oda tervezi leírná, hogy hol?
kb 80 -85 fő ebből 15 gyerek
köszönöm
Köszönöm a válaszokat
Tatában gondolkodtam én is, igaz csak 20 km, mégis kicsit távol van. találtam egy jót Tatabányán, nagyon jó áron, de az már mesze van nagyon.
A környékbeli iskolákban a tornatermek hatalmasak (sok száz emberes rendezvények szoktak lenni), nincs saját konyha, a napköziseknek szállítják az ételt. Megfordult a fejemben, el kellett vetni:(
Ami nagyon tetszik, csak előre rettegek az árától az a Neszmélyen lévő Hilltop Borház. Ez az álom, nehezen szakadok el, de félek a költségvetés nem bírná, ráadásul nekem szempont lenne, hogy bort lehessen bevinni, mert édesapám borászkodik, és válallható (érmes) borai vannak.
Még személyesen ne érdeklődtem a feltételekről, de muszáj lenne elszakadnom, emiatt kértem főként a segítséget...
Várok esetleg még ötletet
Oda jártam suliba:)
Az éttkeztetés miatt nem jó, mivel a koli bezárt, így az ételt máshonnan kellene szállítani, ott honnan szolgálják fel stb....mindenesetre az ötlet nem rossz.
A Pálma mindenképpen benne lesz a megnézendők, árajánlatkérések sorában... ( persze eközben már most a 80 fő 91 lett....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!