Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Albán férfi magyar nő házassága? Baja lehet egy magyar nőnek Koszovóban?
A Németországban élő vagyok. Itt a magyarokat szeretik, akikkel bajuk van, azok a románok és a cigányok.
Egyébként nem mondtam, hogy az összes albán hazudós, nyilván nem, ez csak az én tapasztalatom. Az emberek nem egyformák, függetlenül attól, hogy hol élnek, vagy melyik néphez tartoznak.
Én a szokásaik miatt nem mennék hozzá egy albánhoz, pl. nem tudnék egész nap kendőben mászkálni az utcán.
Valóban más a nő-férfi viszony, de közel sem olyan fekete a helyzet, mint ahogy gondoljátok. Egyébként nem annyira elmaradottak, csak az eu-n kívül vannak,ami nem feltétlen hátrány.
Menjetek ki és egy kellemes időutazásban lesz részetek.
Ha így haladunk pár év múlva lehagynak bennünket.
A kinti lányok pedig gyönyörűek:)
Egyébként miért irkáltok olyanokat, hogy: "a nők ott alárendeltek meg én nem lennék képes egész nap kendőbe járni meg elcsérélnék kecskére" stb.
HAHÓ NEM TŰNIK FEL HOGY AZ ALBÁNOK KICSIT SEM OLYANOK MINT AZ ARABOK??? AZ ALBÁNOK NEM MUSZLIMKODÓSAK SŐT! A NAGY RÉSZÜK ATEISTÁNAK TARTJA MAGÁT!
Csak menjetek el Albániába vagy Koszovóba egy nőt se láttok kendőbe az utcán!
Disznóhúst esznek, alkoholt ugyanúgy fogyasztanak!
És mecsetekbe is csak az 1%-uk jár!
Ők teljesen le.xarják a Korán szabályait!
A
(előző vagyok és lehagytam egy mondatot)
Tehát azt szeretném mondani:
MIÉRT TESZTEK ÚGY MINTHA EGY ARABHOZ MENNE HOZZÁ?
Ismét a Németországban élő vagyok. Az én szomszédom albán, és bizony egész nap kendőben jár. A többi albán ismerősöm pedig mind férfi, és ők mind úgy gondolják, hogy természetes, hogy néha meg kell verni az asszonyt. Hát nekem ez nem jön be.
Ettől persze biztos nem mind ilyen, de én csak ilyeneket ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!