Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha esküvőn hangosan felnyerítek?
Amikor nem kellene mindig akkor jön rám a röhögés. Én már előre látom, hogy az esküvőnkön nem fogom bírni és röhögni fogok de hangosan (mert amikor valami nagyon vicces történik vagy nem illik nevetni, akkor jön ki a leghangosabban :D). Főleg hogyha majd ránézek a feleségemre aki amúgy is nevet mindenen vagy a haverjaimra végem lesz. Az gáz hogyha véletlenül nevetni fogok hangosan? :D
26/F

Mi tavaly voltunk egy barátunk esküvőjén ők is végig vigyorogták. És mindenki más. Végül már az anyakönyvvezető is mosolyogva beszélt. Ez volt legjobb hangulatú amin valaha voltam. Bár nem voltunk sokan, de az alaphangulat már megvolt akkor
Remélem én sem bőgni fogok:)

Nézd kérdező, a hangos nyerítés egyáltalán nem gáz - amennyiben ló vagy:) Ha mégsem, akkor lehet ciki, helyzete válogatja...
De még mindig jobb, mint az anyám, aki temetéseken teszi időnként a sületlen megjegyzéseit félhangosan, amitől általában többen a hátul álló ismerősök közül nyerítés-veszélyes állapotba kerülnek... a jó múltkor pl. azt volt fontos taglalnia, hogy a kántor karmester-rokona így meg úgy...

Én is végignevettem az esküvőnket, nagyon jó hangulatú volt :)
Az akv bele is bakizott a szövegbe, ott is volt nevetés (a násznép részéről is)
Semmi gond, ez nem egy temetés, hanem egy vidám dolog :)

Unokatesóm kb. végig vigyorogta az esküvőjét. Egyedül a fogadalomnál nem röhögött, akkor majdnem sírt.
Az öccse volt a tanúja, ő mögötte röhögött. Szerintem amúgy egymáson röhögtek. :D Én meg a "nézőtérről" röhögtem rajtuk. :D Poénos volt. Legalább jól éreztük magunkat.
Nem hangosan röhögtünk, csak vigyorogtunk meg koncentráltunk, hogy ne legyen hangos.

"koncentráltunk, hogy ne legyen hangos."
Ez a legrosszabb, amikor hallod, ahogy a másik szuszogva röhög, és tudod, hogy ha ránézel, robban a bomba. :D

:d dehogy gáz. ez aranyos...legalább emlékezetes lesz. lesz majd miről storyzgatni 20-41 év múlva.
de egy dolog fontos: erről beszélj a leendő feleségeddel, nehogy félreértse majd a helyzetet és azt higgye h rajta röhögsz :D
Én nem érzem gáznak,ha a vőlegény elröhögi magát. Ha az én vőlegényem fog hangos röhögésben kitörni,hát nevetek vele én is,és nem érdekel,mások mit gondolnak. Amúgy nálunk is hasonló a helyzet,a vőlegényem is,meg én is mindig minden hülyeségen szakadunk a röhögéstől,főleg akkor jön ránk általában, amikor nagyon nem kellene... De örülök,hogy van még ilyen,aki bármikor tud nevetni :) Most gondolj bele,ha elröhögöd magad,lesz egy jó sztori,amin tuti 50 év mulva is nevetni fogtok :)
Sok boldogságot Nektek! :)

"Ez a legrosszabb, amikor hallod, ahogy a másik szuszogva röhög, és tudod, hogy ha ránézel, robban a bomba. :D"
Nincs nagyobb pöri!:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!