Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor illik ajándékot vinni?
Az a probléma, hogy nemtudom eldönteni, hogy mi a helyes. Gyerekkorunk óta ismerem az illetőt ( akinek az esküvőjére megyek a párommal), nem vagyunk húdejó barátok, csak ismerősök.
Meghívott az esküvőjére. A polgárira, meg a templomira, meg a "fogadásra".
A lagziba nem, mert az a lány szülővárosában lesz, ami nem Magyarország, és nemtudná a kiutazást és az elszállásolást fizetni.
Vásároljak, vagy ne?!
Tudom, hogy csak akkor illik, ha a lagziba is meghívnak, de külön kihangsúlyozta, hogy ezért nem hív meg.
Olyan kellemetlen így ez az egész :S
Egy 24 éves L
a "fogadás" az ugye kajás esküvő utáni dolgot rejt?
mert akkor illik ajándék
meg sztem amugyis vehetsz neki vmit,mégha nem is nagy dolgot
melyik menyasszony nem örülne neki...
gondold a helyébe magad
Köszönöm :)
Tényleg nem tudtam, hogy illik-e vagy sem. Mert ha odaállítok egy nagyobbacsaka ajándékkal, és senki nem vesz kellemetlen nem csak nekem, hanem mindenkinek, ha meg nem viszek semit az is kellemetlen...
Igen a fogadás olyan lesz, hogy a szülők rendeltek hidegtálat, meg gyümölcs kosárkákat, meg gondolom lesznek innivalók is.
Este meg "közös" buli a "násznéppel" valami szórakozóhelyre.
Így még azt sem tudom, hogy hogyan öltözzek, mert nem biztos, hogy szívesen elmennék a vadiúj kosztümbe szórakozóhelyre, ahol leönthetnek stb.. :S
Persze, vigyél ajándékot! Azt nem az esküvőre szokták vinni, hanem előtte, esetleg csak az anyukájához elvinni, s kedves kártyával otthagyni neki. Azon a napon a menyasszony se tudja hova tenni.
Ha csak akkor érkezel a városba, akkor menj előbb a lányos házhoz, korábban, s bízd egy rokonra az ajándékot, hogy majd később adja oda! Vagy előre látogasd meg egy fél órára, beszélj vele kicsit, s a kkor ajándékozd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!