Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jó ez a ruha vendéggént? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ez a ruha vendéggént? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Halványabb szürkében. A lagzi nyáron lesz. Túl komor egy nyári lagzihoz a szine miatt vagy vállalható? Mi a véleményetek vagy mit ajánlanátok,ami nem habos-babos?

2013. ápr. 16. 22:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem mennek feketeben.

Nekem pirosban tetszik,de ugye az is tilto listan van. :(

2013. ápr. 16. 23:28
 12/19 anonim ***** válasza:
31%

Esetleg mondjuk egy király kékben nem nézne ki rosszul. Nem is komor, nincs is tiltó listán, és csinos lennél benne a párod mellett is. Az én párom is szürkében volt én pedig ebben a ruhában:

[link]

Ajánlom ezt neked is. Ez nem olyan habos babos, de nem is olyan egyhangú amit te linkeltél. Sokkal jobban fogod érezni magad egy olyan ruhába ami kicsit lenge, és vidámabban néz ki, jobban lehet benne táncolni meg szórakozni. Azt a ruhát amit te linkelnél én inkább egy színház estre vagy egy bálra venném fel, nem pedig olyan eseményre, ahol valószínűleg este 8-tól hajnali 6-ig buliztok. Nekem biztos kényelmetlen lenne ilyen hosszú ideig egy ilyen feszülős ruha.

2013. ápr. 17. 06:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik. Ha még ilyen jó alakod is van hozzá, akkor tökéletes!
2013. ápr. 17. 06:48
 14/19 A kérdező kommentje:

Koszonom a linket #12-es,de nekem az a ruha tul sok. :) Szepnek szep,csak nem az en vilagom.

Magas,vekony,homokora alkat vagyok,ugyhogy azzal nincs baj.

2013. ápr. 17. 09:18
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
Mivel szürke és elég komoly a ruha én citromsárga kiegészítőket vennék fel hozzá, de azért arra figyelnék,h ne hajoljon át a szín neonba. Aztán a sárga kiegészítőket máshoz is tudod hordani még nyáron.
2013. ápr. 17. 09:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, még feketében is vállalható lenne színes kiegészítőkkel, de szürkében abszolút tökéletes, én piros vagy rózsaszín kiegészítőkkel dobnám fel.
2013. ápr. 17. 12:56
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
nem baj ha szürke,csak dobd fel valami szinessel.lég pl cipő táska szines,szürkéhez szép a piros, a rózsaszin is
2013. ápr. 17. 13:02
 18/19 anonim ***** válasza:
igen, nagyon szép, a szürkéhez bármi megy, piros, bordó, kék legjobban, de lila is jó lehet.
2013. ápr. 17. 13:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszok! Mindenkinek ment a zöld kezecske! :)
2013. ápr. 17. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!