Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs fiútestvérem és unokatestvérem nem jön el az esküvőmre akkor ki kisérhet az anyakönyvvezető elé?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 12. 12:22
11/17 anonim válasza:
Minden válaszba csak belekötni tudsz. Akkor minek kérdezel?
Amúgy meg ha apád kísérne, akkor sem lenne nőtlen...pfff
Ma már a szokások kicsit átalakultak, csak szólok. Ha egyik válasz sem a kedvedre való, akkor tényleg csinálj amit akarsz...
13/17 A kérdező kommentje:
3 köszönöm szépen az ötletet. Majd utána nézek, hogy kísérhet e a leendő apósom, ha igen akkor én is őt fogom választani. (Én is nagyon szeretem őt)
2013. ápr. 12. 13:32
14/17 anonim válasza:
Apukádnak illene....
Ahogy a tanunak meg a keresztapának.
15/17 anonim válasza:
Nem kell, hogy nőtlen legyen, honnan veszed ezt? Általában a menyasszony apukája, keresztapja, vagy bármilyen férfirokon bekísérheti a menyasszonyt. Vagy a vőlegénnyel együtt vonulnak be. Nálunk úgy volt, hogy a polgárin a keresztapám kísért be, a templomira meg a párommal ketten, nem volt kísérő.
16/17 anonim válasza:
Nálunk a polgárin a vőlegénnyel, az egyházin az apával szokás menni.
17/17 A kérdező kommentje:
De nekem egyáltalán nincs férfirokonom.
2013. ápr. 13. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!