Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Két éve együtt élek a szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polexina kérdése:

Két éve együtt élek a szerelmemmel, aki 38 éves. Én 33 éves nő vagyok. Lassan időszerűnek érzem, hogy gyermeket vállaljak. A párom úgy tesz, mint aki erre még ráér, sőt beszélni sem akar róla. Félek, milyen lesz így, lesz-e közös jövőnk?

Figyelt kérdés
Engem ez nagyon bánt.Erőltetésnek számít ez ennyi évesen?

2013. ápr. 7. 16:56
1 2 3
 21/26 DarkChii ***** válasza:
Ne haragudj, de a helyedben erre már jóval előbb rákérdeztem volna. Nekünk, nőknek nincs időnk a végtelenségig várni, szóval úgy gondolom, hogy ha valakit komoly "esélyesnek" látunk, akkor jobb erre a kérdésre kitérni minél előbb. Én például már fél év után rákérdeztem a páromnál, pedig bőven van még időnk, egyikünk sincs még 30, de jobbnak láttam tudni, mire számítsak. Egyáltalán nem erőltetés ez ennyi idősen. Szerintem kérdezz rá kerek-perec, akar-e majd valaha gyereket egyáltalán, és ha igen, akkor mikor. Jogod van tudni. A választól függően pedig neked kell majd döntened, mit választasz... Sok sikert! :-)
2013. ápr. 8. 12:44
 22/26 anonim ***** válasza:
Ezt csak vele kell megbeszélned, tök mindegy hogy itt ki mit mond. A ráérsz még duma azért h.lyeség, mert ha azt mondja a pasi hogy ráérünk arra még, aztán 3 év múlva azt mondja hogy ja ő nem akar gyereket, akkor mire új kapcsolatod lesz, mire az olyan biztossá válik hogy gyereket lehet vállalni, mire összejön a gyerek, 42 leszel. Csak mondtam valamit. Őszintén kérdezd meg hogy akar-e EGYÁLTALÁN, esetleg mással akar, vagy nem akar.
2013. ápr. 8. 13:47
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm őszinte válaszaitokat. Megerősítést kaptam.
2013. ápr. 8. 19:49
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mire jutottál, de úgy gondolom, hogyha 38 évesen a párod még beszélni sem hajlandó a világ legtermészetesebb dolgáról, akkor keress mást. valószínűleg azonnal faképnél hagyna, ha terhes lennél.
2013. ápr. 9. 17:54
 25/26 anonim ***** válasza:

Ja igen és még valami.

Én is 33 voltam amikor elkezdtünk próbálkozni, eltelt két év idén már 35 leszek és még mindig nem estem teherbe. Szóval annyira már te sem érsz rá.

2013. ápr. 9. 17:56
 26/26 anonim ***** válasza:
Tíz éves kapcsolatomnak vége lett ( meghalt a barátom) aztán egy másfél éves kapcsolatomnak szakad vége mert egy év után kijelentettem nincs időm várni gyereket akarok...szerinte túl korai..szakitottam vele..most itt vagyok 35 évesen egyedül...én a helyedben nem várnék...lehet,hogy csak az idődet húzza ...nehogy úgy járj mint én...
2014. ápr. 25. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!