Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év után házasodtatok, és ki az aki már el is vált?
Találtam egy kérdést, ami a házasságra kérdezett rá, hát én kibővítem azzal, hogy ki vált már el azóta!
Már egy idő óta foglalkoztat a "statisztika" ebből.
1.hazassag 3 ev utan es 3 evig voltunk hazasok ez utan
egy ket eves kapcsolat jott nem eltunk eggyutt
2. Hazassag 2ev utan es 15 evig
3.hazassag Ujra az elsohoz mentem hozza 2ev utan es 5 eve hazasok
Elettarsam futo kalandom soha nem volt
Ossz 3ferfi volt az eletemben boven eleg is
nekem még nincs erre irányuló saját élményem, de egy kis házistatisztikával tudok szolgálni :)
5 év járás, alig 2 évnyi házasság.
4 év járás, szintén 2 évet megélt házasság.
korai volt mindkettő a lány részéről, azóta már másik kapcsolatban élnek boldogan, sztem egy ideig nem mondják ki az igent :D
én valahogy úgy tervezem, h már csak akkor házasodok, ha tuti együtt maradunk, tehát olyan 80 és a halál közt :) nem szeretnék válni :)
Komolyan kerdezem mi a kulonbseg szetmenni egy evekig tarto elettarsi kapcsolatbol vagy egy hazassagbol. Eredmeny ua
Ha kulturalt marad mindenki akkor egy valas nem kell hogy megviseljen senkit szomoru az igaz de ha egy parkapcsolat elmulik az mindig szomoru.
Igazából, ez nagyon jó észrevétel, ezért bátorkodom feltenni a kérdést, hogy vajon a szexuális kapcsolatok számánál is így gondolkozol? Tehát ha egy lánynak sok partnere volt, akkor ő mi? s ha egy fiúnak sok partnere volt? :)
Nem ertem a kerdest. Mindketto szeretethianyos ha a kapcsolatban a szex helyetesiti az erzelmeket es ezert van sok partneruk.
A te kerdesed igy lett volna korrekt ...hany komoly kapcsolatod volt eddig annyira komoly hogy eggyutt is eltetek...
Erre valaszoljatok elmeletileg minden eggyutteles egy hazassagnak szamithatna vagyis szamitott is 40 evvel ezelott.
Van aki gyrsabban hazasodik van aki soha megis tobb kapcsolatban eggyutt elt.
Szamomra ki a rosszlany? Aki valamiert cserebe szexet ad ertem lakas ruha kocsi jo elet penz figyelem stb.
De az is rossz no aki ferjet szexel fegyelmezi bunteti jutalmazza zsarolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!